News

Lufthansa lansează noi zboruri pe ruta Glasgow – Munich

Aeroportul Glasgow a adaugat un nou oraș european listei sale cu destinații, o dată cu anunțarea unei noi rute de brand pentru Munchen din vara 2015, rută ce urmează să fie operată cu Lufthansa. Primul avion programat pe această rută va decola în 16 mai 2015, timpul de zbor va fi dura 2:15 minute, iar aterizarea se va face direct pe Aeroportul Munich. Până în data de 3 octombrie 2015, Lufthansa va opera pe această rută un zbor pe săptămână.

Dezvoltare constantă
Aglomerata capitală a Bavariei, al treilea cel mai mare oraș din Germania, după Berlin și Hamburg, este renumit pentru celebrul Oktoberfest – un festival de două săptămâni al berii și al culturii germane care atrage milioane de turiști în lunile septembrie și octombrie ale fiecărui an. De asemenea, orașul este renumit pentru arhitectura sa din secolul al 19-lea, precum și pentru muzeele și galeriile sale de artă.

Anunțul privind noua rută de pe Aeroportul Glasgow este ultimul dintr-un lung șir de anunțuri recente privind rutele care au inclus zboruri spre destinații precum Bordeaux, Marrakech, Cuba, Las Vegas și Halifax, Novia Scoția. De asemenea, vestea vine în urma anunțului privind sosirea companiei Ryanair pe aeroportul Glasgow, care și-a deschis oficial aici o nouă bază în luna octombrie, deservind șapte destinații europene în timpul iernii 2014 și încă două la vara viitoare.

În parteneriat cu Lufthansa
Francois Bourienne, directorul comercial al Aeroportului Glasgow, a declarat: „Aceasta este încă o veste fantastică pentru Aeroportul Glasgow. Suntem încântați să oferim clienților noștri o altă destinație europeană de top spre care pot zbura începând de vara viitoare, subliniind angajamentul nostru de a oferi clienților o mai mare gamă de opțiuni. Munchen este de frumos prin arhitectura sa din secolul al 19-lea, precum și prin festivitățile anuale de Oktoberfest, de are sunt convins că sunt o miză mare pentru clienții noștri de renume mondial. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm în parteneriat cu Lufthansa, pentru a aduce la Glasgow mai multe destinații noi și interesante.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 20 =