News

Lufthansa relansează zborurile spre Miami din hub-ul Munchen

Lufthansa reia zborurile între Miami și hub-ul din Munchen, cu serviciul de operare în fiecare duminică, marți, miercuri, joi și sâmbătă cu un Airbus A380. Zborurile completează serviciile zilnice existente de la Miami la Frankfurt, operate si ele tot cu aeronave A380. În timpul lunilor de iarnă, ruta Miami-Munchen va fi operată cu un Airbus A330-300, oferind companiei Lufthansa primul model de clasă Business și Economy, care poate găzdui 217 pasageri.

„Suntem încântați să le putem oferi pasagerilor noștri cele mai noi produse din toate categoriile de zboruri spre și dinspre Miami, cu un confort și mai mare de călătorie”, spune Thomas Klühr, membru al Consiliului german Lufthansa Airlines, finanțe și hub Munchen. Zborul LH 460 este programat să plece din hub-ul Lufthansa din Munchen la 11:45 și să ajungă în Miami, la 17:15, ora locală. Zborul de întoarcere, LH 461, va pleca din Miami la ora 18:55, urmând să revină în Munchen a doua zi, la ora 10:25.

Vizitatorii Munchen vor experimenta frumusețea unui oraș plin de farmecul lumii vechi și de noile tehnologii ale lumii. Orașul Munchen este adesea lăudat de turiști pentru aerul sătesc, cu piețe faimoase de-a lungul său, inclusiv cu Marienplatz în centru și neo-clasica Konigsplatz, care gazduiește poarta Propyläen și colecția de sculpturi romane și grecești Glyptothek. Cu toate acestea, capitala Bavariei este, de asemenea, considerată și capitala high-tech a Germaniei, precum și sediul european al multor companii internaționale și a doua după New York, la numărul de edituri.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seventeen − 4 =