News

Marriott duce brandul Residence Inn la Sarajevo

Marriott International continuă să se extindă în Europa de Est cu deschiderea primului hotel din Bosnia și Herțegovina, Residence Inn Sarajevo cu 75 de suite. Acest hotel, operat de un afiliat al Interstate Hotels & Resorts, cu bazele în Statele Unite, este primul hotel internațional de brand din țară și umple un gol pe piața cazărilor în studiouri și apartamente spațioase, care permit oaspeților să opteze pentru sejururi lungi.

Design cald și confort pentru sejururi lungi
Ideal pentru sejururi de cinci sau mai multe nopți, Residence Inn Sarajevo cuprinde 62 de garsoniere și 13 apartamente, fiecare amenajate cu o bucătărie complet utilată și zone separate de masă, de lucru și de relaxare. Camerele bine concepute promovează productivitatea prin birouri mari, bine luminate, scaune ergonomice și internet de mare viteză gratuit. Camerele induse un sentiment cald și primitor datorită culorilor calde pământii și a corpurilor din lemn de culoare închisă, ornate cu diferite accesorii.

Lumina naturală inundă camerele datorita ferestrelor mari, din tavan până în podea, și fiecare apartament are propria terasă. Conceput pentru a satisface nevoile clienților care vor să beneficieze de confort în sejururi lungi, spațiile publice au fost și ele amenajate atent, cu scaune flexibile și un market deschis 24 de ore, de unde oapeții își pot cumpăra băuturi, snacksuri și diferite gustări. Iar printre facilitățile suplimentare ale Residence Inn Sarajevo se află și un centru de fitness cu saună.

O destinație atractivă pe tot parcursul anului
Ideal situat la doar douăzeci de minute de aeroport și în apropierea orașului vechi, Residence Inn Sarajevo oferă acces rapid la atracțiile istorice și culturale ale orașului, precum și la restaurante, cafenele și magazine. O destinație atractivă pe tot parcursul anului, Sarajevo este cunoscut pentru varietatea festivalurilor sale de vară, dar și pentru facilitățile de schi existente pe tot parcursul lunilor de iarnă.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × three =