News

Marriott Londra finalizează renovarea în vara 2015

London Marriott Hotel Park Lane a programat finalizarea renovării extinse în iunie 2015, ca parte a repoziționării hotelului pe piața internațională, intenționând să reprezinte cel mai bun hotel Marriott din Londra și de a fi prima alegere hotelieră din Mayfair. Găzduit într-o proprietate listată în gradul II, London Marriott Hotel Park Lane va rezuma eleganta Mayfair, cu priveliști spre Hyde Park, camere de oaspeți opulente și zone publice de lux, potrivite lu adresa sa de prestigiu.

152 de camere și 5 noi apartamente
Interioarele London Marriott Hotel Park Lane sunt în curs de transformare completă. RPW Design este responsabil pentru planurile extinse pentru toate cele 152 de camere, introducerea a cinci noi apartamente și un redesign de lobby, executive lounge și săli de ședințe. Nicolas Kipper, directorul general nou numit, a declarat: „Scopul nostru este acela de a concura cu cele mai bune hoteluri din Londra, cu o ofertă exclusivă și unică Marriott. Noul design, un număr mai mare de suite și un serviciu performant, ne vor face și mai atractivi pentru piața de lux.”

Nuanțe de alb, gri porumbel și lavandă
Noua structura de camere va include holuri de intrare și va fi decorat în nuanțe moi ale alb, gri porumbel și lavandă. Atenția impecabilă la detalii din interiorul hotelului va fi compensată cu accente ce întruchipează chintesența britanică. În întregul hotel va exista o colecție de caracteristici britanice de artă și furnizorii de lux se afla Edward Goodyear cu florile sălbatice culese manuale și Floris, cu produsele de baie.

Un nou nivel de experiențe
Experiența oaspeților va fi ridicată al un nou nivel prin introducerea unei semnături de sosire și a unor servicii personale la comandă. Transformarea interioarelor este urmată de inaugurarea restaurantului Lanes of London din cadrul hotelului, în ianuarie 2014. Alături de acesta, The Club oferă un refugiu liniștit, echipat cu baie de aburi, echipamente de sală de gimnastică și singura piscină din Park Lane. Planuri privind renovarea The Club urmează să fie și ele anunțate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + 14 =