News

Moș Crăciun se specializează în nunți hawaiene

Moș Crăciun are un job part time! Cunoscut ca simbolul Crăciunului și aducătorul de cadouri, Moșul tinde să devină mai nou și simbolul căsătoriilor. Datorită lui Phil Worwa, un rezident al Hawaii care deține și gestionează compania „Santa In Paradise”, Moș Crăciun este plătit să apară la nunți și la diferite evenimente pe tot parcurusul anului. Pornind de la 250$, Phil Worwa îți va oficializa întreaga nuntă în straiele lui Moș Crăciun. Dacă la auzul veștii au simțit o ușoară (sau mai profundă) dezamăgire, află că afacerea este destul de înfloritoare, mulți turiști și rezidenți vrând ca Moșul să le oficializeze nunțile și să participe, în special, la petrecerile pentru copii.

O sanie Jeep Wrangler cu mulți cai putere
„În jurăminte, îi vi face să spună `promit să fiu bun cu tine în fiecare zi deoarece Moșul ne privește`.” Până în prezent, Phil Worwa a căsătorit opt cupluri în insula hawaiana Kauai, mai exact în Kipu Ranch, unde au filmat scene din Jurassic Park. „Este o Aloha ca Moș Crăciun să îți oficializeze căsătoria în Jurassic Park”, a spus Phil Worwa entuziasmat. Acesta se mândrește cu faptul că ținuta roșie a lui Moș Crăciun arată bine în verdeața insulelor Hawaii.

Worwa s-a angajat deja la stilul de viață al lui Mos Craciun. Sania lui trasă de cai este, de fapt, un Jeep Wrangler roșu cu imaginile lui Moș Crăciun imprimate pe uși. De asemenea, el are chipul lui Moș Crăciun tatuat pe gamba stângă și le spune copiilor increduli că „Are un acord cu doamna Crăciun să poată veni în Kauai în fiecare an, în timp ce ea stă acasă, la Polul Nord.”

Romantism uitat, magie indusă
„În timpul ceremoniei meele, una dintre fraze este `Simte vântul agitat. Cei dragi absenți și strămoșii voștri vă îmbrățișează în acest moment special`. Și, orice ar fi, toate mariajele mele și reînnoirile de jurăminte se bucură de o briză sau o adiere de vânt. Oamenii se opresc și se uită la mine gândindu-se unde este butonul pe care se apasă pentru a se crea adierea de vânt? Mă face să mă simt minunat întrucât dintr-o dată apare această legătură unică la toți cei din jur.”

Într-un stat în care organizarea nunții clar nu este o idee originală, Moșul Phil pare să condimenteze un pic lucrurile. De câteva luni, toți mai mulți turiști sunt încântați de idee, însă majoritatea este reticentă. Cu toate acestea, nu va fi de mirare dacă turiștii vor opta, pe lâncă o căsătorie clasică, și pentru una nonconformistă alături de Moș Crăciun. Tu ți-ai oficializa nunta cu Moșul, în timpul vacanței în Hawaii?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + ten =