News

MSC Armonia a fost relansată oficial, după modernizare!

MSC Armonia, prima dintre cele patru nave de croazieră MSC care urmează să fie extinse și consolidate în cadrul programului Renaissance, a fost relansată astăzi în Genova, înainte de o croazieră inaugurală de zece zile în Insulele Canare. Sute de jurnaliști și reprezentanți ai industriei de turism au asistat la grandiosul eveniment și au urcat la bordul noii MSC Armonia, pe măsură ce Gianni Onorato, directorul executiv al MSC Cruises, prezenta noua gamă de caracteristici și opțiuni a ambarcațiunii.

Program de 200 de milioane de euro
Onorato declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută în cadrul Business Centre al navei: „Sunt foarte mândru de ceea ce noi și partenerii noștri de la Fincantieri am reușit să realizăm cu MSC Armonia. Nava nu doar că este mai spațioasă și mai inteligentă, ci acum are un nou suflu care va oferi experiențe noi de călătorie atât pentru experimentați, cât și pentru turiștii începători.” Programul Renaissance de 200 de milioane de euro este primul pas dintr-un proiect de 5 miliarde de euro, destinat extinderii flotei. Un plan care include patru nave noi în două clase inovatoare, ce urmează să fie livrate de STX Franța și Fincantieri, în Italia, între 2017 și 2019, cu posibilitatea de livrare a altor trei ambarcațiuni până în 2022.

În 2004, MSC Cruises a înregistrat 80.000 de clienți pe an. Astazi, compania a crescut cu 800 la sută, iar numărul persoanelor transportate ajunge la 40.000 pe zi. Capacitatea flotei este pe cale să fie dublată din2022, ceea ce înseamnă că 3.4 milioane de persoane vor pleca anual în vacanță cu MSC Cruises.

Zone de copii aprobate de Chicco și LEGO
Noul look-MSC Armonia prezintă mai multe cabine cu balcon, zone comune mai spațioase, opțiuni flexibile de noi restaurante și noi cluburi dedicate oapeților de toate vârstele. Nava are, de asemenea, un nou parc în aer liber, numit Spray Par – o zonă plină de distracție cu jeturi de apă interactive, slide-uri și sisteme ingenioase de apă. MSC Armonia este, de asemenea, primul vas de croazieră din lume care se mândrește cu zone personalizate pentru copii, proiectate în mod oficial, echipate și aprobate de Chicco și LEGO. Toate aceste îmbunătățiri vin ca o completare a facilităților existente MSC Armonia, precum două piscine în aer liber, celebrul Teatru Fenice și baruri și restaurante.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + thirteen =