Articole recente News

Mykonos & Santorini, mai apreciate decât Ibiza & San Tropez

Turiştii preferă insulele grecești Mykonos şi Santorini, în schimbul celebrelor Ibiza, Sardinia sau St. Tropez. Este una dintre concluziile analizei Review Index Global ReviewPro, efectuată pe primele şapte luni ale anului şi lansată recent de Asociaţia Întreprinderilor Turistice Grecești (SETE). Mai precis, Mykonos şi Santorini au înregistrat procente mari de 87.6% şi respectiv 87.8%, în indicele generale de satisfacţie a turiştilor în perioada ianuarie-iulie 2014, mai mari decât Ibiza, Sardinia şi St. Tropez, care au înregistrat procentaje de 80.4%, 82.5% și, respectiv, 83.1%.

Privind importanţa şi preţurile, Mykonos şi Santorini au fost evaluate la 86.1% şi respectiv 84.2% comparativ cu 80.5% pentru Ibiza, 80.3% pentru Sardinia şi 79% pentru St Tropez. Privind locaţiile şi serviciile, Global Review Index a relevat o rată de peste 90% de satisfacţie la ambele insule din Ciclade, plasându-le înaintea concurenţilor lor.

Istanbul înaintea Atenei privind satisfacţia clienţilor
Pe de altă parte, satisfacţia clienţilor din Atena a fost evaluată la 81% în perioada ianuarie-iulie 2014. Capitala Greciei s-a poziţionat pe acelaşi nivel ca şi competitorii Barcelona (rata de satisfactie: 81%) și Roma (rată de satisfacție: 79.7%). Conform raportului Global Index ReviewPro, turiştii au fost mai multumiţi de Istanbul, Turcia. Orașul a primit o rată satisfăcătoare de 82.4%. De fapt, Istanbul s-a clasat în fruntea tuturor oraşelor competitoare în rapoartele calitate-preţ, locaţie servicii şi mâncare. Ceea ce ne demonstrează că oraşul turc rămâne în continuare unul dintre cele mai căutate şi apreciate destinaţii mondiale de vacanţă.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =