News

Norwegian Cruise Line se extinde în Brazilia

Norwegian Cruise Line a anunțat prezența pe piața din Sao Paulo, Brazilia, cu deschiderea unui centru de vânzări, marketing și rezervări, care să ajute la creșterea și dezvoltarea turismului de croazieră al regiunii. Cele trei linii de croazieră ale companiei: Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises și Regent Seven Seas Cruises au simțit o creștere a numărului de turiștilor brazilieni, care au ales vacanțe de croazieră în special în Europe, Alaska și pe intinerariile Insulelor Caraibe.

Strategie de dezvoltare internațională
„Dat fiind creșterea economică și majorarea interesului brazilienilor pentru vacanțele de croazieră, Brazilia reprezintă acum o oportunitate semnificativă de a avansa strategia internațională de dezvoltare a companiei Norwegian Cruise Line Holding”, a declarat Andy Stuart, vice-președintele executiv al departamentului de vânzări internaționale din cadrul companiei. Pentru această mișcare, Norwegian Cruise Line a achiziționat Firstar Representacoes, reprezentanții locali pentru Norwegian Cruise Line și Oceania Cruises în Brazilia.

Sediu central în Sao Paulo
Estela Farina va conduce noul centru de pe postul de manager general. Compania va avea un sediu central în Sao Paulo și sedii satelit în Rio de Janeiro. Noul centru aduce numeroase beneficii pentru partenerii locali de travel. Pentru vânzările Norwegian Cruise Line, această mișcare aduce posibilitatea de a oferi tarife de croazieră în BRL (Brazilian Reais), să accepte plăți în 10 rate, fără taxe de finanțare, și să utilizeze un motor de rezervari online în limba portugheză.

Rezervări locale și acces direct cu partenerii
Pentru vânzările Oceania Cruises și Regent Seven Sea Cruises, noul centru le va permite turiștilor să plătească în patru rate, fără încasarea vreunei taxe de finanțare. De asemenea, centrul va oferi posibilitatea de a se efectua rezervări locale, vânzări și asistență marketing pentru toate cele trei branduri, oferind acces direct consumatorilor și partenerilor de travel.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 2 =