Articole recente News

Nou: Vacanţe de weekend, în cealaltă parte a lumii

Un operator de turism din Marea Britanie a început să ofere excursii rapide de weekend din Londra în Australia, pentru vizitarea obiectivelor turistice. Operatorul oferă vacanţe cu plecări vineri după amiaza şi retur „la timp pentru muncă”, marţi dimineaţă. Programele sunt dedicate în totalitate clienţillor cu bani, care nu dispun de timpul necesar unui sejur clasic. Austravel, un specialist in destinatii Down Under, anunţă că 33.800 de kilometri dus-întors, parcurşi în 46 de ore, înseamnă reţeta perfectă pentru oricine încearcă să maximizeze timpul de vacanţă.

Un weekend de 1.840 de dolari
Preţul biletelor pornesc de la 1.840 de dolari, sumă în care sunt incluse biletul de avion, două nopți de cazare și închirierea unei mașini, timp de trei zile. Deşi admite că vacanţele de weekend în Australia sunt „extreme”, Naomi Moreno-Melgar al Austravel insistă că aceste vacanţe „se pot face”. „O călătorie spre tărâmul Down Under poate fi obositoare, dar cu patru fusuri orare, trei milioane de kilometri pătraţi şi 22 de milioane de oameni, ar fi frumoasă.”

Intinerariu extrem: cu sau fara somn
Conform intinerariului, pasagerii pleacă din Londra vineri după-amiază şi sosesc în Sydney, sâmbătă seara. După o noapte într-un hotel de patru stele și vizite la Opera House, Harbour Bridge şi turnul din Sydney, aceştia se urcă în maşina închiriată şi străbat drumul coastei de sud. Înainte de zborul retur, care aterizează în Londra marţi la 06:40, există o noapte şi o dimineaţă petrecută în Melbourne. Iar dacă traseul nu ţi-ar părea suficient de obositor, Austravel spune că pasagerii care doresc să renunţe la toate orele de somn pot achiziţiona excursii „bolt-on”, pentru a vizita atracţii precum Great Ocean Road (mai mult condus) sau Yarra Valley, regiunea viticolă din Melbourne.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + 20 =