News Top sezon

Oferte nebune la Târgul de Turism al toamnei 2016!

Târgul de Turism

Încă o zi și începe nebunia! Mâine, 17 noiembrie, începe Târgul de Turism al toamnei 2016, iar agențiile anunță oferte de-a dreptul nebune! Ca în fiecare an, zeci de touroperatori de turism se întrec în a scoate pe piață cele mai atractive, mai ieftine și mai accesibile oferte. Și, înciuda îmbulzelii din plima zi, înainte ca Romexpo să-și deschidă porțile, multe agenții își etalează cu mândrie noile pachete de vacanță! Așadar, după o raită prin site-urile celor mai mari agenții de turism din România, iată ce oferte tentante am găsit pentru Revelion și pentru vara 2017:

Reduceri de 50% în Grecia, Turcia și Bulgaria!

Cum era de așteptat, cele mai tari oferte ale momentului le-am găsit la cea mai mare agenție de vacanțe low-cost, Europa Travel. Anul acesta, găsim aici reduceri de 50% la toate destinațiile Greciei, reduceri de 50% pentru vacanțe 2017 în Bodrum, Marmaris și Kusadasi, transport gratuit în Bulgaria, prețuri speciale la city-break-uri și circuite mai ieftine cu 35%.

Transport gratuit în Bulgaria

Pe lângă acestea, ofertele curg și pentru perioada Sărbătorilor. Agenția are oferte de sejururi pentru Piațele de Crăciun din Viena, Praga și Budapesta, precum și oferte tari pentru zilele dedicate Revelionului. Una dintre ele anunță transport gratuit în Bulgaria, dacă alegi să-ți petreci trecerea dintre ani pe litoralul bulgăresc. Vrei mai multe? Ai grijă să arunci privire și în pachetele pentru seniori, în citi-break-uri și la circuite. Unde mai pui că lista destinațiilor a crescut, iar prețurile pentru Mallorca, Milano, Berlin, Roma sau Israel sunt cât se poate de mici!

Pe lângă Europa Travel, vin și alte agenții cu oferte destul de bune. Christian Tour anunță că a lansat ofertele early booking pentru vara 2017 și sejururi charter pentru destinații precum Grecia, Turcia, Spania și Bulgaria. Agenția Bibi Touring și-a lansat și ea ofertele pentru vacanțe 2017, iar Tarom vine cu oferte speciale la bilete de avion pe aproape toate rutele sale. Cât despre expozanți, de la Târgul de turism al toameni 2016 nu vor lipsi Neotour, Paralela 45, Bulgar Tourism, Deea Travel, Hello Holidays, Prestige și multe altele.

Programul Târgului de Turism al toamnei 2016

Târgul de Turism al toameni 2016 începe mâine și se încheie duminică, iar orele de vizitare sunt intre 10.00-18.00 (joi-sâmbătă) și 10.00-16.00 (duminică). El are loc în pavilioanele C1, C2 și C3. Parcarea costă 3 lei/ ora, iar taxa de intrare este de 10 lei pentru adulți și studenți. Copiii sub șapte ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate pot intra gratuit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 20 =