Destinatii Grecia

Petreceri mediteraneene! Top 5 cluburi de noapte de testat in insula Corfu

Ti-ai ales data, ti-ai facut rezervarea si astepti cu nerabdare vacanta in Corfu? Stim sentimentul! Soarele a inceput sa ne incinga, iar dorinta de plaja, mare si bauturi racoritoare savurate in peisaje mediteraneene este tot mai mare. Insa, pentru a ne usura un pic asteptarea, hai sa facem planul de vacanta in Corfu, cautand, nu plajele „must vizit” pe care le gasesti in orice brosura sau site de travel, ci cluburile de noapte in care sa petreci pana in zorii zilei. Vorba aceea, cum sa-ti petreci vacanta in Corfu fara sa testezi o petrecere adevarata? Iata o lista cu cele mai bune baruri si restaurante pe care sa le iei în considerare cand vei ajunge în Corfu.

1. Sonic Cocktail Bar (statiunea Acharavi)
Acharavi este staţiunea cu cea mai mare plaja din Corfu, aflata la aproximativ 37 de kilometri de capitala insulei. Si, pe langa asta, se mandreste si cu Sonic Cocktail Bar si ale sale cele mai bune cocktailuri din oras. Este clubul de noapte in care petreci pe muzica live, savurezi bauturi cu arome fresh si socializezi la greu. Nu de alta, dar petrecaretii care ajung aici sunt extrem de prietenosi.

2. Restaurantul Orfeu (statiunea Acharavi)
Pentru ceva mai multa liniste, tot in Acharavi, ai Restaurantul Orfeu – un bar si totodata restaurant de familie, aflat pe strada principala a orasului. Aici vei gasi cele mai bune mancaruri din bucataria greaca si americana, alaturi de o mare varietate de bauturi locale si internaţionale.

3. SOS Nightclub (statiunea Kavos)
Cel mai prietenos personal si DJ apreciati pe insula. Este un pub si cocktail bar, cu unele dintre cele mai bune remixuri, karaoke si muzica de petrecere. Nu te mira intrucat staţiunea in sine este dedicata petrecerilor nebune si vizitata adesea de tineri cu dorinta de party. Asadar, daca te regasesti printre ei, opteaza pentru o cazare aici. Nu de alta, dar vei dormi doar ziua. Statiunea se afla la 47 kilometri sud de Corfu.

4. Kavos Summer Club (statiunea Kavos)
Din nou in Kavos. Acest club de noapte are bauturi mixte, muzica pentru toate gusturile, lasere viu colorate si o atmosfera vie, molipsitoare. Summer Club are vedere spre plaja si spre zona împadurita a Muntelui Pellion, iar Dj-ul stie clar cum sa faca atmosfera.

5. Edem Beach Bar (statiunea Dassia)
Edem Beach Bar este cel mai cunoscut club de noapte din Corfu. Are cocktailuri unice, multa muzica si o experienta bogata in prepararea cocktailurilor. Nu de alta, dar este primul bar din Corfu care a combinat fructele cu alcoolul, preparand cocktailuri cu arome unice. Statiunea se intinde pe coasta estica a insulei, la 11 kilometri de Corfu Town.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four − two =