News

Promovare turistică cu campionii Cupei Mondiale

Reunion Island Turism (IRT) a început o campanie de promovare a insulei franceze din Oceanul Indian, în scopul de a atrage câţi mai mulţi turişti germani. Vedetele sezonului: campionii Nationalmannschaft! IRT şi-a extins gama de invitaţii personale spre Insula Reunion, cooptând la promovarea destinaţiei şi echipa naţională de fotbal a Germaniei (Nationalmannschaft), care a câştigat luna trecută Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Directorul IRT, Ariane Loupy, i-a înmânat invitaţia managerului echipei, Oliver Bierhoff, la sediul DFB din Frankfurt, aceasta incluzând antrenorii din jurul „Jogi” Löw și toți jucătorii care au cucerit lumea fotbalului în Brazilia. Pentru a găzdui campionii Cupei Mondiale, directorul IRT a încheiat un parteneriat cu Palm Hotel & Spa şi cu alte unităţi de cazare, în timpul ultimei sale vizite pe insulă.

Campanie pentru turiştii germani
Potrivit IRT, vizita campionilor din Cupa Mondială de Fotbal va ridica standardele insulei franceze din Oceanul indian ca destinaţie de vacanţă pentru turiştii germani. Reunion este uşor accesibilă cu avionul prin intermediul companiei Air Austral, care zboară de 12 ori pe săptămână la Paris. Turiştii germani, pasionaţi de vacanţe active, cu activităţi variate, vor fi încântaţi de atracţiile descoperite aici. De la plaje, la drumeții pe trasee robuste, de la navigaţie printre balene și delfini, la rafting, canotaj și zbor cu parapanta, Insula Reunion este destinaţia perfectă pentru toți cei care-şi doresc în timpul vacanţei, nu doar relaxare, ci şi un strop de aventură.

Insula Réunion
Réunion este o insulă vulcanică în Oceanul Indian, situată în sudul Africii, parte integrantă a Republicii Franceze şi, totodată, o regiune ultraperiferică a Uniunii Europene. Ea se află în sudul insulei Mauritius, la aproximativ 250 de kilometri, şi în sud-estul celebrei Madagascar – la aproximativ patru ore de zbor. Insula este administrată şi guvernată de francezi, limba oficială fiind franceza. Cu toate acestea, locuitorii vorbesc mai mult creola reunioneză – o franceză veche, cu multe adaptări lingvistice a altor popoare care au locuit aici, de-a lungul timpului.

Insula este foarte mică- aproximativ 200 de kilometri dintr-o parte în alta, dar frumuseţea tropicală o transformă într-o destinaţie demnă de vizitat. Înainte să porneşti la drum, trebuie să ştii că în perioada noiembrie-aprilie este vară (sezonul cicloanelor), când temperatura pe coastă este de aproximativ 33 de grade, iar în perioada mai-octombrie este iarnă, când temperatura variază între 18- 25 de grade. În vestul insulei vei găsi o singură zonă de plajă, unde oceanul este mai blând. Lagunele sunt surprinzător de frumoase, iar în sudul şi vestul insulei plouă zilnic, zona având păduri tropicale întinse şi climat tipic tropical.
Gina Rotaru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

19 − 8 =