News

Qatar Airways intensifică zborurile spre București și Sofia

Din octombrie, Qatar Airways intensifică zborurile spre România şi Sofia. Compania aeriana şi-a consolidat şi mai mult angajamentul faţă de rutele Bucureşti şi Sofia, anunţând o creştere a frecvenţei de zbor spre cele mai populare destinaţii din Europa de Est. Qatar Airways, care în prezent survoleaza ruta București-Sofia de cinci ori pe săptămână, va adăuga pe acest traseu încă două curse, din 1 octombrie 2014.

Datorită majorării numărului de curse, traseul va fi deservit de un avion Premium A320 şi va oferi 360 de locuri pe săptămână la Economy Class şi 48 de locuri la Business Class, înregistrându-se astfel o creştere totală de 408 de locuri. Majorarea frecvenței pe ruta legată București-Sofia va oferi pasagerilor din România şi Bulgaria mai multe opțiuni la călătoriile spre oricare dintre cele peste 140 de destinații din rețeaua globală de Qatar Airways.

În România din 2011
Akbar Al Baker, directorul executiv Qatar Airways, a spus: „Bucureşti-Sofia a fost un traseu extrem de popular pentru cei care călătoresc spre şi dinspre Europa. Cele două frecvențe suplimentare vor contribui la satisfacerea cererii pe care compania le are pentru acest traseu special. Europa în sine este o destinaţie extrem de populară pentru un număr semnificativ din pasagerii noştri, în special pentru cei din Asia de Est, şi ne bucurăm că le putem oferi în continuare celor care iubesc serviciile noastre de cinci stele şi mai multe opţiuni.

Qatar Airways s-a stabilit în regiunea Europei de Est cu București. Capitala României a introdus compania aeriana în reţeaua sa în ianuarie 2011. În luna septembrie a aceluiaşi an, Qatar Airways şi-a continuat expansiunea europeană, introducând Sofia, capitala Bulgariei, în rută. Destinaţii populare spre şi dinspre Bucureşti şi sofia includ Tokyo, Shanghai, Seul, Dubai, Melbourne, Singapore, Manila, Bangkok, Maldive, Nairobi și Delhi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =