News Top sezon Top Travel

Rail Europe: reduceri de 20% la first class, pe ruta Franta-Spania

Rail Europe reduce cu 20% pretul biletelor de tren de mare viteză pe rute internationale intre Franta-Spania pentru o perioadă limitată de timp. Reducerile, care tin pana in 02 iunie, necesită un cod promotional: FranceSpain20.

În plus, primele 200 de agentii de turism, care au rezervat orice bilet de tren de mare viteza la first class, pe rutele internationale Franta-Spania, vor primi un card cadou Amazon.com, in valoare de 10 dolari.

Preturi de la 319 dolari

Directa conexiune de mare viteză între Franta si Spania permite clientilor să se lege 21 de orase din Franta si Spania, inclusiv Paris, Lyon si Marseille cu Barcelona, si Marsilia cu Madrid.

Preturile biletelor la first class intre Franta-Spania incep de la 319 dolari. Anuntul a fost primit cu bucurie de mult turisti si localnici ai celor 21 de orase care se conecteaza la rutele internationale Franta-Spania.

Cei mai castigati sunt turistii, care calatoresc adesea la first class si care beneficiaza acum de transport redus, chiar la inceput sezon de vacante.

In competitie cu transportul aerian

Decizia a fost pusa in aplicare acum cu gandul si intentia de a atrage cat mai multi turisti ai oraselor in cauza sa foloseasca transportul feroviar de mare viteza in schimbul transportului rutier sau aerian.

Decizia face parte dintr-o strategie de dezvoltare a companiei Rail Europe pe termen lung. Consiliul administrativ sustine ca transportul feroviar de mare viteza este o alternativa inzecit mai buna a transportului aerian. Iar confortul oferit de acesta este, la ora actula, la un nivel destul de competitit.

Cat despre siguranta, reprezentantii Rail Europe sustin ca transportul feroviar oferit de companie este mult mai sigur decat orice alt tip de transport comercial turistic.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + thirteen =