Food & wine Top sezon

Restaurant grecesc aflat în Top 25 al lumii, în TripAdvisor

Tripadvisor laudă un restaurant grecesc care i-a încântat pe membrii gurmanzi ai comunității sale de vacanţă. Potrivit premiilor anuale Travelers’ Choice pentru restaurante de pe tot globul, Funky Gourmet din Atena a ajuns în Top 25 cele mai bune din lume, din 201. Un top care încorporează anul acesta 353 de restaurante rafinate extrem de apreciate de tuişti. Funky Gourmet a fost numit al 19-lea cel mai bun restaurant din lume şi al 14-lea din Europa.

Pe primul loc: Spania
Primul loc în Top 25 cele mai bune restaurante din lume în 2014 este El Celler de Can Roca din Girona, Spania. „Restaurantele intrate în Travelers’ Choice şi-au câştigat aprecierea comunităţii călătorilor pe TriAdvisor datorită alimentelor remarcabile, a serviciilor şi a ambianţei – ingredientele perfecte pentru o experienţă culinară de neuitat”, a declarat Barbara Messing, director de marketing pentru TripAdvisor.

Plusul bucătăriei moderne greceşti
Georgiana Hiliadaki, co-proprietara restaurantului, împreună cu Argyro Hiliadaki și Nikos Roussos, este încântată de primirea distincției. „Întreaga echipă este incredibil de mândră”, a declarat Georgiana Hiliadaki Kathimerini. „Faptul că Funky Gourmet s-a clasat printre cele mai bune 10 de restaurante din lume, datorită clienţilor noştri, vizitatori ai Traveler TripAdvisor, făcut să merite toate eforturile noastre. Această distincţie ne dă impulsul de care avem nevoie pentru a merge mai departe şi suntem foarte fericiţi că există un astfel de răspuns pozitiv pentru bucătăria modernă grecească din întreaga lume.”

Funky Gourmet
Printre comentariile despre Funky Gourmet scrise de utilizatori pe TripAdvisor, se regăsesc şi „Cea mai bună degustare de bucătar-şef pe care am avut-o vreodată!!” şi „O experienţă unică şi distinctă”. Premiile Travelers’ Choice onorează locurile de top ale lumii pe baza milioanelor de opinii ale clienţilor şi vizitatorilor TripAdvisor, care şi-au făcut vacanţa acolo şi îşi împărtăşesc experienţele cu cei care vor să ajungă acolo. Câştigătorii premiilor au fost determinaţi folosindu-se un algiritm ce a luat în considerare cantitatea şi calitatea comentariilor pentru restaurante la nivel mondial, informaţii adunate pe o perioadă de 12 luni.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen + 11 =