Airline Articole recente Go News

Royal Air Maroc din 2020 in Oneworld

Royal Air Maroc

Royal Air Maroc (RAM), transportatorul aerian național marocan și cea mai mare companie aeriană din țară, a anunțat recent că va deveni oficial un membru al Oneworld, o alianță aeriană globală, incepand cu 31 martie 2020.

RAM va deveni astfel prima companie africană care este membru cu drepturi depline a Oneworld.

Cu rețeaua sa de peste 100 de destinații din 49 de țări, Royal Air Maroc va adăuga 34 de noi destinații și 21 de țări pe harta alianței, ducând rețeaua Oneworld pe 1.069 de aeroporturi din 178 de țări.

Acceptarea ca membru RAM s-a facut prin votul unanim al actualelor 13 companii membre ale alianței, în decembrie 2019. Cu acest vot, membrii Oneworld au aprobat în mare parte evaluarea proiectelor propuse de RAM incepand cu decembrie 2018, data la care a fost invitată să se alăture Alianței.

Unele dintre proiectele esențiale pentru integrarea efectivă au inclus reorganizarea claselor de rezervare a în conformitate cu standardele aplicate companiilor membre ale Alianței, precum și coerența programelor de fidelizare cu standardele Oneworld.

În plus, compania a lansat un vast program de instruire pentru angajați, în toate posturile de servicii pentru clienți (centre de apel, agenții comerciale, opriri și bord).

Mai mult, Alianța a verificat sistemele de securitate ale companiei și a confirmat că respectă cele mai bune practici recomandate.

Companiile aeriene membre Oneworld includ American Airlines, British Airways, Cathay Pacific, Finnair, Iberia, Japan Airlines, LATAM, Malaysia Airlines, Qantas, Qatar Airways, Royal Jordanian, S7 Airlines și SriLankan Airlines.
Royal Air Maroc din 2020 in Oneworld!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + eight =