News

Ruili Airlines sărbătorește prima achiziție Boeing 737-700

Boeing și Ruili Airlines sărbătoresc astăzi sosirea primei achiziții a modelului de ultima generație Boeing 737-700. Ruili este o companie aeriană privată nou înființată cu baza în Aeroportul Internațional Changshui în Kunming, capitala provinciei Yunnan din China. „Acesta este un pas important pentru Ruili Airlines care arată că vom continua să mărim flota de avioane. Sperăm că avantajele competitive oferite de 737 ne vor permite să evoluăm de la o companie aeriană start-up la o forță de lider în industria aviației Chinei”, a declarat Ma Zhanwei, președinte al Ruili Airlines

Prima aeronavă din mii de comenzi
Noul model de aeronavă este prima dintr- serie de 14.737 de comenzi concomitente din partea Ruili Airlines, incluzând opt aeronave 737-700s și șase aeronave 737 MAXs. Compania transportatoare operează, la ora actuală, două aeronave 737-700s și o aeronavă 737-800, servind șapte rute interne în China. „Suntem onorați să sărbătorim această livrare cu Ruili Airlines. Noua noastră aeronavă Next-Generation 737 oferă eficiență, fiabilitate și costuri mici de operare, lucruri care vor contribui în mod semnificativ la creșterea cu succes a Ruili Airlines” a declarat Ihssane Mounir, vice-presedinte de vanzari al Boeing Commercial Airplanes, pentru nord-estul Asiei.

Next-Generation 737
Cunoscut pentru fiabilitatea, eficiența de combustibil și performanța economică, 737-700 a fost selectat de transportatorii lideri din întreaga lume și a contribuit cu peste 1.200 de cereri pentru succesul comenzilor la familiile de aeronave Next-Generation 737.
Ruili Airlines a obținut licența de business ca întreprindere transportatoare aeriană de la Administrația Aviației Civile din China, în februarie 2014, marcând înființarea oficială a transportatorului. Compania aeriană este primul nou transportator privat aprobat de CCA după ce autoritatea de reglementare a mai împuținat restricțiile privind transportatorii noi înființați în 2013. Conform planului de dezvoltare, Ruili Airlines intenționează să-și mărească flota cu 30 de avioane Boeing, până în 2020, vrând să opereze aproximativ 120 de zboruri zilnice pe 60 – 70 de rute.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *