News

Ryanair își deschide o nouă bază în Slovacia

Transportatorul aerian low-cost, Ryanair, intenționează să deschidă prima sa bază slovacă în Bratislava, în luna martie 2015, cu 2 aeronave și 16 rute, inclusiv o nouă rută spre Madrid. Compania aeriană susține că noua baza va livra anual aproape 1 milion de clienți și va spirjini nu mai puțin de 1.000 de locuri de muncă în sectorul online, întrucât compania investește peste 200 de milioane de dolari în acest proiect.

Funcțională din martie 2015
Michael O’Leary, de la Ryanair, a declarat: „Ryanair are plăcerea să anunțe noua sa bază: 71 în Bratislava, funcțională din martie 2015, oferind un total de 16 trasee interesante, inclusiv Dublin, Madrid, Milano și Londra Stansted, care vor servi anual aproape 1 milion de pasageri. Acest proiect va sprijini 1.000 de locuri de muncă pe site, din moment ce Ryanair investește peste 200 de milioane de dolari în Aeroportul Bratislava.

Începând de vara viitoare, clienții Ryanair din Bratislava pot alege din 16 trasee, pe care vor beneficia de locuri alocate, două bagaje gratuite, taxe reduse, un nou website, o nouă aplicație boarding passes de mobil, precum și de serviciile programelor Family Extra și Business Plus. Datorită acestora, Ryanair va deveni alegerea ideală pentru călătoriile de familii, de afaceri și de agrement.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =