News

Ryanair lansează șase rute noi din Stansted, Londra

Pe timpul verii, Ryanair lansează șase noi rute de pe aeroprotul Stansted, din Londra. Noile destinații sunt Clermont, Köln, Deauville, Edinburgh, Glasgow Internațional și Ponta Delgada (în Azore). Noile servicii vor crește și numărul rutelor parcurse de Ryanair la un total de 130, mai mult decât rutele oferite de British Airways din Heathrow. Compania aeriană majorează, de asemenea, și serviciile spre Edinburgh și Glasgow, de la trei la patru ori pe zi, dar acest lucru nu se va întâmpla până în sezonul de iarnă 2015.

30 de ani de existență
„Ryanair are plăcerea de a lansa șase noi rute de pe Stansted, Londra, spre Clermont, Cologne, Deauville, Edinburgh, Glasgow International and Ponta Delgada (Azore), precum și majorarea frecvenței pe alte 40 de rute”, a declarat directorul executiv Michael O’Leary. Anul acesta, compania împlinește 30 de ani de existență. Nouă abordare sensibilă a companiei privind serviciul de clienți pare să fie atent realizată și gestionată, ținând cont că numărul pasagerilor a crescut în majoritatea lunilor din 2014, față de anul anterior. Compania aeriană a lansat, de asemenea, „bilete business”, decizie luată într-o altă încercare recentă de a-și rebrendui imaginea.

„Business Plus”
Pe lângă vinul gratuit, biletele „Business Plus” includ prioritate la imbarcare, un bagaj de cală de o greutate de până la 20 kg, care poate costa până la 75 de lire sterline în cazul unui bilet standard, în sezonul de vârf, pe rutele aglomerate. Acesta oferă, de asemenea, acces la așa-numitele locuri „premium”, în timpul zborului, care sunt fie în partea din față a avionului, garantând ieșire rapidă, fie în rânduri de exit, oferind mai mult spațiu pentru picioare. Compania aeriană încasează în mod normal 15 lire sterline în plus la prețul unii bilet standard pentru această facilitate.

Clienții business au, de asemenea, posibilitatea de a schimba zborul în aceeași zi sau la orice aeroport din aceeași țară de destinație, până la 40 minute înainte de plecare pentru niciun cost suplimentar. Pentru a face această schimbare, compania aeriană cere în mod normal 90 de lire sterline.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 11 =