Articole recente News

Ryanair reduce taxele pentru bagaje

 

Compania aeriană irlandeză, Ryanair, a redus taxele pentru bagaje ca parte a programului “Ai întotdeauna cel mai bun program”. Astfel, pasagerii pot să economisească până la 50%.

Directorul de Marketing de la compania Ryanair, Kenny Jacobs, a declarat vineri că “Peste 92% dintre clienții noștri vor beneficia de reducerea taxelor pentru bagaje și vor plăti același preț pentru bagaje, atât la cumpărarea biletului de avion, cât și ulterior, indiferent de sezon”.

Pasagerii care alegeau un zbor de 2 ore sau mai puțin, plăteau 30 de euro la înregistrarea unui bagaj de 15 kg și 40 de euro pentru un bagaj care cântarea 20 kg. După intrarea în vigoare a noilor taxe, înregistrarea unui bagaj de 15 kg costă acum 15 euro, iar unul de 20 kg costă 25 de euro.

Pasagerii care aleg destinații cu zborul mai mic de 3 ore vor beneficia și de prețuri mai mici la biletele de avion, în timp ce pentru zborurile mai lungi de 3 ore, taxele pentru bagaje rămân neschimbate.

Domnul Jacobs a mai declarat și că pasagerii vor putea să-și înregistreze bagajele prin intermediul aplicației Ryanair chiar și cu 3 ore înainte de decolare.

Ryanair a redus și opțiunile pentru bagaje, de la 108 la 6.

 

Larisa Țițirigă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × one =