News

Ryanair renunţă la calendarele în bikini

Ryanair a decis să renunţe la calendarele sale controversate, care ilustrează echipajului de cabină în bikini. Michael O’Leary, directorul executiv al companiei aeriene, a declarat astăzi pentru Today FM că mult aşteptatul calendar pentru 2015 nu va fi publicat. Calendarele Ryanair dedicate strângerii de fonduri au fost publicate pentru prima dată în 2008, dar de atunci au dus la numeroase plângeri de discriminare și la numeroase plângeri conform cărora acestea ar fi ofensatoare.

Noi posibilităţi pentru strângerea de fonduri
Anunţurile pentru calendare au fost interzise anul trecut în Malaga, iar în 2012 Advertising Standards Agency din Marea Britanie a declarat că anunţurile „sugestive sexual” privind publicarea calendarelor au fost de natură să provoace „infracțiuni pe scară largă”. În încercarea de a deveni ceva mai client-friendly, Ryanair a suferit recent o revizuire imagine ce vizează atragerea pieţei de familie.

Compania aeriană susține ideea inițială pentru lansarea calendarelor, provenită din partea personalului. De-a lungul anilor, se spune că aceste calendare au dus la strângerea unei sume considerabile de bani pentru diverse organizații de caritate. Un purtător de cuvânt al companiei aeriene a declarat astăzi că: „am analizat şi suntem la finalizarea opţiunilor noastre de caritate pentru 2015, care vor fi dezvăluite în curând.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 15 =