Articole recente News

S-a inventat aparatul care îți face bagajele

Partea mai puțin plăcută atunci când călătorești este făcutul bagajelor. Durează foarte mult până când reușești să aranjezi hainele, astfel încât să eviți pe cât posibil să se șifoneze. Din fericire, este în lucru aparatul care poate să facă asta pentru tine.

FoldiMate este un aparat care împachetează automat și cu maximă precizie hainele, iar ție nu-ți mai rămâne altceva de făcut decât să le pui în bagaj. Tot ce trebuie să faci ca să funcționeze este să-ți agăți hainele cu clipsuri pe aparat și mașinăria face restul. Aparatul nu doar împachetează hainele, ci le netezește, le parfumează și le trece printr-un program de igienizare, făcându-le să arate și să miroasă fresh atunci când ajungi la destinație.

Compania producătoare a postat un filmuleț care arată cum funcționează Foldimate. “Imagineaza-ți că îți rogi un prieten să-ți împacheteze hainele,” a declarat compania. “Foldimate a fost creat astfel încât să poți pune haine pe ambele părți ale aparatului în același timp pentru a grăbi procesul de împachetare. Am inventat tehnologia care ne va permite să avem aparate compacte și la prețuri accesibile: Mașină de spălat – Uscător –FoldiMate.”

Mecanismul de împachetare este în curs de îmbunătățire și o să fie disponibil din 2017. Pentru un aparat atât de folositor vei plăti între 700$ și 850$. FoldiMate se va putea pre-comanda începând de anul viitor.

 

Larisa Țițirigă

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + 19 =