Top sezon Top Travel

Seychelles pregătește Festivalul Kreol din octombrie

Alain St. Ange, ministrul turismului și al culturii în Seychelles, plănuiește găzduirea Festivalului Kreol, care va avea loc în octombrie 2015. Seychelles Festival Kreol va sufla în cea de-a 30-a lumânare, iar ministrul turismului a adunat toate resursele pentru a se asigura că evenimentul va fi unic. Alain St. Ange și Benjamine Rose, președintele comisiei Festivalului Kreol, a reunit toți membrii comisiei pentru a obține feedback-ul lor privind ediția din 2014 și pentru a vedea modul în care Comitetul ar putea aduce un aer nou ediției 2015.

Din Au Cap, în Val d’en Dor
St. Ange a declarat că ministerul turismului și culturii a stabilit că, în martie 2015, va prezenta un program cuprinzător al festivalului și va începe o campanie de marketing intensivă pentru promovarea acestuia pe arena națională. El a adăugat că Festivalul Kreol ar trebui promovat și în străinătate, în special la târguri și evenimente de travel, oferindu-le turiștilor din toată lumea șansa de a-și rezerva, în luna octombrie, o vacanță în Seychelles.

„În primul weekend din octombrie vom lansa începutul Kreol, iar acest lucru va da startul șirului de evenimente din Festivalul Kreol”, a spus ministrul St.Ange. Comparativ cu edițiile precedente, festivalul nu va mai avea loc în Au Cap, ci în Val d’en Dor. Comisia a fost de acord cu noua locație, întrucât acesta va rezolva supărătoarea problemă a congestionării traficului la Au Cap.

Loterie națională
Pe lângă numeroase evenimente cu muzică, dans și mâncare tradițională, Festivalul Kreol va fi marcat și de o loterie națională și internațională, iar marele câștigător va câștiga o vacanță în Seychelles pentru a asista la festival. „Vom marca cea de-a 30-a aniversare a Festivalului Kreol cu o loterie, care se va desfășura în lunile anterioare ale festivalului în sine. Marele câștigător al tragerii la sorți va avea șansa să călătorească și să participe la eveniment”, a mai spus acesta.

Gina Rotaru

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × three =