News

Surf gratuit în aeroportul din Munchen!

Luna aceasta, pasagerii aeroportului din Munchen, Germania, îşi pot umple golul din orarul de zbor practicând suf. Nu e o glumă, ci managerul instituţiei a hotărât să le ofere oaspeţilor săi o oază de răcoare şi câteva momente de distracţie pentru a le face aşteptarea mai uşoară. Astfel, ei se pot distra într-o piscină cu valuri amenajată între terminale, în echipe de câte 10, beneficiind gratis de plăci de surf şi costume de scafandru.

Distracţia se desfăşoară 20 iulie-24 august, într-un bazin uriaș cu valuri permanente, amenajat în aer liber între terminalele 1 și 2. „Oaspeţii noştri sunt deosebit de importanţi pentru noi. Nu veţi găsi un astfel de bazin în niciun aeroport din lume”, a declarat Michael Otremba, purtătorul de cuvânt al aeroportului.

Vizitatorii pre-înregistraţi pot face surf câte 10 odată, în sesiuni a câte 45 de minute. De două ori pe zi, lângă bazin va fi amplasat un bar, unde practicanţii şi privitorii (tot turişti) se pot îndeletnicii cu băuturi răcoritoare. Cei care nu vor să practice surf’ pot urmări distracţia din tribuna de la piscină sau pe o plajă temporar amenajată, cu palmieri, șezlonguri și un cocktail bar. Aeroportul din Munchen este cunoscut pentru organizarea de evenimente surprinzătoare pentru turiştii săi, acesta fiind al patrulea an în surfingul este la dispoziţia călătorilor. Anual, în incinta aeroportului au loc un turneu de volei pe plajă şi o piaţă de Crăciun.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − five =