Articole recente News

Taj Cape Town se pregătește de Festivalul Big Bottle

Peste 40 de producători prestigioşi de vinuri din Africa de Sud vor săpa adânc în cramele lor pentru aprovizionarea celei de-a patra ediţii a festivalului anual Big Bottle. Evenimentul va începe în 29 august, cu o masă exclusivă pentru gurmanzi, la The Reserve, Taj Hotel Cape Town, şi se va încheia vineri, 30 august cu o gustare de vinuri. Unic în concept şi organizare, festivalul reunește cei mai importanţi vinificatori şi bucătari din Africa de Sud, creând o abordare diferită a vinului şi felurilor gastronomice asociate variaţiilor lui.

Sticlele de vinuri vor veni din fabrici în formate foarte mari, limitate, pentru ocazii speciale, cu scopul de a prezenta în cadrul festivalului recoltele deosebite, pentru a marca aniversarea unei fabrici de vin sau în scopuri caritabile. Aceste sticle magnifice sunt sinonime cu sărbătoarea, extravaganța şi bucuria și se invoca un sentiment de încântător de înaltă clasă socială. Începând cu 2015, festivalul Big Bottle va fi găzduit atât în Cape Town, cât şi în Johannesburg, care va servi drept rampă de lansare pe plan internaţional. Până atunci, haideţi să vedem ce ne va fi oferit în timpul festivalului.

Lux şi bucătari specialişti
Ca în trecut, o parte din bucătarii de top ai Africii de Sud, printre care Rudi Liebenberg (Mount Nelson), Gregory Czarnecki ( Waterkloof Restaurant), Brad Ball (Steenberg Bistro 1682) şi Shyam Longani ( Taj Hotel) vor găti şi vor participa la festival, în scopul de a-i încânta pe pasionaţi şi curioşi cu specialităţile dedicate vinurilor. Fiecare bucătar-șef va fi prevăzut cu o temă prestabilită, conform căreia va trebui să gătească tartine şi mâncăruri drept complimente pentru soiurile de vinuri prezentate la festival. Şi, apropo de vinuri, vor fi prezente cele cu etichete de renume precum Cape Point Vineyards, Jordan Vineyard & Winery, Luddite, Raats Family, Mullineaux Family Wines and Hamilton Russell Vineyards. Pe lângă vinuri renumite, oaspeţii cu experienţă şi pasiune pentru lux se vor putea îndeletnici cu whisky fin, trabucuri, artă, ceasuri și bijuterii rare. Participarea la eveniment se face doar pe bază se invitaţie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve + five =