Articole recente Destinatii

Țara pe care toată lumea o va vizita în 2017

Plaje uimitoare, orașe istorice, orașe vibrante și insule luxuriante. Da, o anumită țară a trecut pe lista celor mai vizitate în anul 2017: Portugalia. O țară cu peisaje variate, cunoscută odinioară mai mult pentru zonele de aventură și producția de vin. Travel + Leisure a numit recent Portugalia „Destinația Anului”, atrăgând atenția asupra faptului că vacanțele aici au crescut cu 22% în ultimele 12 luni.

De asemenea, experții în călătorii de la Fodor au pus regiunea Minho pe a lor „Go List” pentru anul acesta, iar Lonely Planet numește Azore – una dintre cele mai bune regiuni din lume de vizitat anul acesta. Și, peste toate, Skift raportează că boom-ul turistic al Portugaliei arată că vizitatorii europeni au început să tot vină. Și este doar începutul verii… Dacă și tu ai de gând să vizitezi Portugalia anul acesta, iată ce atracții nu trebuie să ratezi:

Lisabona și Algarve: orașul popular și plajele

Dacă ești la prima vacanță în Portugalia trebuie să străbați Lisabona, o capitală de basm căreia i acordă o atenție deosebită pentru drumețiile sale pitorești și pentru viața de noapte. Un drum de aproape trei ore te va aduce în Algarve, regiunea de coastă la fel de populară a Portugaliei, unde poți căuta plaja ascunsă perfectă pentru tine.

Minho: regiunea viticolă mai puțin cunoscută

Minho este adesea considerată cea mai frumoasă parte a țării, având un parc național ce pare ieșit dintr-un basm. Datorită râului regiunii și a podgoriilor generoase, în Minho vei găsi un vin local incredibil (și ieftin!).

Comporta: Plaja de care probabil nu ai auzit

Dacă aglomerata Lisabona pare prea multă acțiune, Comporta va fi refugiul tău. Acest sat de pescuit este locul în care se refugiază cei bogați și celebri. Așadar, intră cu încredere și vezi pe cine pozezi… sau cu cine te pozezi.

MAAT: Cel mai nou muzeu de pe hartă

Muzeul de artă, arhitectură și tehnologie din Lisabona a fost deschis în luna octombrie.l se mândrește cu un design care-i face pe pasionații de arhitectură să stea cu gurile căscate. Iar acesta este doar unul dintre mai multe muzee de top din zonă.

Insulele Azore: insulele care au făcut de rușine insulele Hawaii

Aceste insule tot mai populare, aflate la aproximativ 1300 km de la coastă, nu vor mai fi un secret pentru multă vreme. Așa că, profită de naturalețea loc acum.

Străbate-le, pregătește-te de scufundări gratuite, vizitează cascadele, aventurează-te la drumeții pe vulcani sau mergi în urmărirea balenelor. Ne vedem acolo!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 + six =