News

Thailanda – nr.1 în lume, cu cele mai multe hoteluri pe plajă

Din bungalou, direct pe nisip! Thailanda este oficial nr.1 în lume la numărul de hoteluri, resorturi şi bungaloruri construite pe plajă. Cu 1.270 unităţi de cazare pe plajă, ţara surasului lui Buddha, a gusturilor şi a aromelor dulci-acrişoare-piperate a întrecut destinaţii mondiale de litoral precum Statele Unite ale Americii, (1016 hoteluri), Mexic (943), Spania (736) și Filipine (591), poziţionându-se detaşat în vârful topului, arată un sondaj realizat de Beachfront Club.

Clubul Beachfront a fost înființat în scopul de a ajuta turiştii să găsească o experienţă turistică şi hotelieră de calitate. Iar premiile Beachfront Global Awards recunoaște țările cu cele mai atractive hoteluri pe malul mării, care să ofere turiştilor facilitatea de a păşi de pe podeaua camerei… direct pe nisip. Titulatura a fost creată în scopul de a promova aceste tipuri de unităţi de cazare, oferindu-le astfel iubitorilor de litoral posibilitatea de a-şi petrece vacanţele într-un cadru de plajă real, netraversat de construcţii şi peisaje artificiale.

Valuri pe plan internațional
Gurvernatorul Thailandei, Dl Thawatchai Arunyik, a declarat: „Cu apele lor calde, nisipuri moi și fundaluri uimitoare, romantice, plajele din Thailanda au fost dintotdeauna o atracție mare pentru turiștii care-şi doresc să trăiască într-o bucată de paradis tropical. Deci, nu este nicio surpriză că destinaţia face valuri pe plan internațional, devenind tot mai populară în rândul turiștilor. A putea să păşeşti din cameră direct pe nisip a fost dintotdeauna modul perfect de a te bucura de coasta şi insulele Thailandei, iar noi muncim încontinuu din greu pentru a păstra plajele pentru generaţiile viitoare.”

Ko Samui învinge Riviera Maya, Mallorca şi Creta!
Pe lângă Beachfront Global Awards, Thailanda s-a mai îmbogăţit cu un premiu. Una dintre cele mai populare insule ale sale – Ko Samui – a câştigat Global Beach Destination Award, un titlu care recunoaşte destinaţii unice cu cele mai multe unităţi de cazare lângă plajă. Cu 270 de proprietăţi construite fix pe nisip, Samui bate unele dintre cele mai cunoscute destinați mondiale, inclusiv celebra Riviera Maya din Mexic, Mallorca din Spania (un hot spot al anilor ’70) și insula mediteraneană Creta!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

11 + two =