News

Thomas Cook Airlines a lansat programul verii 2016

Thomas Cook Airlines a lansat programul zborurilor pentru vara 2016, devenind cel mai mare transportator aerian pe distanțe lungi de pe Aeroportul Manchester. Cu o aeronavă Airbus A330 în plus pe Aeroportul Manchester, compania are acum mai multe zboruri și mai multe rute din această locație decât orice altă companie. Zborurile spre New York din Manchester s-au majorat, ajungându-se la patru zile pe săptămână, cu zboruri suplimentare introduse vinerea, spre JFK.

Cancun a crescut la patru zboruri pe săptămână, cu suplimentarea unui zbor în zilele de marți, și un al doilea zbor săptămânal spre Punta Cana, din Republica Dominicană, a fost introdus în zilele de joi, pe întreaga perioadă a verii 2016. Christoph Debus, directorul liniei aeriene și managerul hotelurilor pentru Thomas Cook Group, a declarat: „Suntem mândri să avem cea mai mare rețea de rute non-stop de pe Aeroportul Manchester.”

Numărul zborurilor din Glasgow spre Las Vegas și Orlando a crescut și el pentru 2016. Thomas Cook Airlines a introdus un nou zbor din Gatwick spre Cayo Coco, în Cuba, care va opera în zilele de sâmbătă ale verii 2016, și alte câteva rute pe distanțe lungi din Stansted vor crește în frecvență.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ten + eleven =