News Top sezon Top Travel

Thomas Cook își deschide propriul parc tematic

Thomas Cook a dezvăluit planurile privind lansarea propriului parc tematic lângă Birmingham, cu promisiunea de a aduce unele dintre experiențele sale din vacanța de peste mări în Midlands, Anglia. Parcul Thomas Cook World se va deschide anul viitor în afara orașului Loughborough, chiar în ziua celei de-a 175-a aniversare a grupului. Orașul Loughborough a fost prima destinație spre care Thomas Cook a organizat prima sa experiență de vacanță, în 1841, din Leicester, cu trenul. Parcul tematic va cuprinde diverse „terenuri”, bazate pe concepte din cele mai populare concepte și destinații de vacanță ale gigantului operator de turism.

Distracții acvarice, terestre și 3D
„Cu un patrimoniu de pionierat menit să ofere experiențe diferențiate pentru toate gusturile și bugetele, noua atracție Thomas Cook World va oferi o alternativă reală Marii Britanii privind vacanțele în străinătate”, a declarat Sir Phil Tafter, șef al atracțiilor și dezvoltării parcului tematic la Thomas Cook Group.

La sosire, vizitatorii vor trece printr-o versiune victoriană a Fleet Street, un tribut pentru strada londoneză unde Thomas Cook și-a deschis prima agenție, în 1865. Secțiunea Aquamania Wet & Wild va avea o gamă largă de distracții, de la râuri leneșe la canioane nebune, tobogane de apă și mașini de valuri.

Club Classics va fi amenajat cu atracții albe inspirate din brandul Club 18-30, 72 de baruri și seturi regulate de DJ în zona de Party Tent, cu Derek Geetar, Dyck Van Paul, Jez Spadenettle și Justice Jack în topul preferințelor. Air Tours va oferi vizitatorilor o experiență fotbalistică de 360 degree prin intermediul unui planor de mari dimensiuni și un simulator de zbor 3D menit să-i uimească chiar și pe pasionați.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + 10 =