News

Thomson oferă 225.000€ unui turist, care s-a rănit dansând salsa

Thomson Holidays a încheiat o înţelegere în afara instanţei cu un turist, care s-a rănit grav în timpul unui curs de salsa, luat în timpul unei vacanţe. Rapoartele Londra Evening Standard Kathleen Powell arată că turistul şi-a rupt trei oase şi două degete ale unui picior, fiind supus imediat unei intervenţii chirurgicale, în care medicii au fost nevoiţi să-i introducă în gleznă patru şuruburi. Potrivit anchetei, turistul – o femeie pe nume Powell – ar fi alunecat pe o podea udă în timpul unui curs de salsa organizat în Hotelul Barcelo Santiago, din Tenerife, în 2006.

Despăgubire de 225.000 de euro
Doamna Powell susţine că personalul Hotelului Barcelo Santiago nu a avertizat dansatori că suprafaţa sălii este alunecoasă şi, în urma incidentului, ea a fost nevoită să renunţe la slujba de asistentă medicală în armată. În compensaţie, aceasta a primit 225.000 euro, bani cu care îşi va plăti în continuare tratamentul şi programul de reabilitare, inclusiv şedinţele de fizioterapie, dar cu care se recompensează şi pierderea veniturilor.

Avocatul Dimitrie Danas, de la Irwin Mitchell, care a reprezentat reclamantul în instanţă, a declarat: „Hotelurile trebuie să se asigure că zonele publice sunt sigure pentru clienţi şi ele au datoria de a lua măsuri de precauţie când o zonă a hotelului ar putea fi alunecoasă.” Compania Thomson a refuzat să comenteze incidentul.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 4 =