News

Top 5 travel trends discutate în Londra

World Travel Market, organizat anul acesta în Londra, a fost un mare succes. La fel ca în fiecare an, cel mai mare eveniment comercial de călătorii din calendarul global al turismului și din industria mondială de travel a prezentat diferite constatări și tendințe cheie aflate la ora actuală pe piața turismului mondial. Potrivit reprezentanților WTM, noii factori și noile trenduri descoperite vor controla cele mai importante evenimente și schimbări ale următorilor ani.

Afaceri de turism:
Potrivit unui sondaj realizat prin intermediul expozanților și a cumpărătorilor RTS, una dintre cele mai importante tendințe în industria turismului este creșterea optimismului în viitorul firmelor de călătorie. Peste 50% dintre expozanți și cumpărători au declarat că așteaptă să încheie afaceri mai importante la WTM, cu sume mai mari față de anul precedent. Organizatorii RTS au prezis că expozanții și cumpărătorii vor încheia afaceri de aproape 4 miliarde dolari în perioada evenimentului, comparativ cu 3.5 miliarde de dolari, sumă înregistrată în 2013.

Importanța turismului responsabil
Partea evidentă și proeminentă a WTM a constituit-o interesul consumatorilor privind turismul responsabil. 40% dintre respondenți ai industriei au garantat în favoarea turismului responsabil ca factor de creștere al companiei lor. Calitatea răspunsurilor provenite din întreaga industrie a subliniat în cadrul evenimentului importanța tot mai mare a călătoriilor responsabile.

Impactul turismului sportiv
Industria mondială de turism a avut dezbateri lungi pe această temă, iar impactul evenimentelor sportive importante, precum Cupa Mondială, este considerat a fi epocal. 69% dintre directorii WTM cred că rezervările pentru Rio de Janerio vor simți o creștere bruscă după stabilirea Cupei Mondiale de fotbal.

Viitorul călătoriilor
WTM a relevat câțiva factori interesanți care prezic următorii 35 ani ai industriei de turism, la nivel mondial. În timpul evenimentului de celebrare a celei de-a 35-a aniversări WTM, a existat și o încercare de a măsura tendințele industriei în 2049. 80% dintre experții industriei sunt de părere că pașapoartele tradiționale vor fi pe cale de dispariție.

Doar timpul ne poate spune dacă acești factori se vor concluziona sau nu. Cu toate acestea, este bine de ținut cont că tendințele din lumea industriei de travel păstrează o evoluție constantă. WTM World Travel Trends Report este un sistem detaliat, axat pe analiza tendințelor și a pieții industriei mondiale de turism, iar acest fragment redat presei este doar o analiză rapidă a întregului raport.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × 2 =