News

TripAdvisor a cumpărat Viator

TripAdvisor a achiziționat platforma de vânzări online Viator, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate site-uri de booking travel. Este a patra achiziție din 2014 pentru TripAdvisor, pentru care, potrivit revistei online Travelmole, s-ar fi plătit în jur de 200 milioane dolari. Site-ul Viator oferă 20.000 de excursii și activități în peste 1.500 de destinații și conține peste 600.000 de comentarii și fotografii postate de turişti. Celelalte trei companii care au devenit recent parte din grupul TripAdvisor este restaurantul Lafourchette, ghidul online Tripbod și site-ul închirieri Vacation Home Rentals.

Viator
Fondată în 1995, Viator este cel mai venerabil și lustruit site cu activitate în industria de travel. Site-ul este complex, oferind mii de opţiuni vizitatorilor online – de la destinaţii şi locaţii de drumeţii şi până la excursii de vizionare a balenelor. Pe scurt, Viator şi-a cucerit utilizatorii cu 15.000 tipuri de vacanţe, în peste 1.500 de destinaţii, din peste 150 de țări.

În 2012, compania cu bazele în San Francisco a mai introdus excursii pe uscat, în timpul opririi croazierelor, profitând de timpul în care navele andochează în port. Sistemul a venit ca o mănuşă turiştilor, care se bucură de reduceri de până la 60% dacă apelează la rezervările online a vacanţelor şi extraopţiunilor lor. Site-ul vine în mai multe versiuni: japoneză, portugheză, franceză, germană, spaniolă, olandeză, daneză, norvegiană și suedeză şi are peste 360.000 de clienți.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + 17 =