Articole recente News

TripAdvisor adaugă secțiune pentru recenziile zborurilor!

TripAdvisor

TripAdvisor deține de ceva timp reputația de a avea recenzii mai cumpătate și mai pozitive în comparație cu competitorul Yelp. Călătorii comunității TripAdvisor par deasemenea într-adevăr bucuroși să împărtășească recenzii ale locurilor unde au călătorit și de care s-au bucurat cel mai mult. Acum compania își deschide porțile pentru o nouă piață, gata de recenzii. Gata sau nu, TripAdvisor a deschis secțiunea de evaluare pentru experiențele la bordul avioanelor.
În prezent, Skytrax domină evaluările legate de călătoriile aeriene, iar decizia TripAdvisor de a intra pe această piață este una care ne trezește interesul în ceea ce privește implicațiile pe viior.
united-tripadvisor-review
TripAdvisor a postat noua regulă cu privire la receziile companiilor aeriene și ale zboruilor pe blog, încercâd astfel să se asigure că utilizatorii vor discuta doar informații relevate și vor revizui compania aeriană doar în cazul în care au călătorit recent cu aceasta. Deci, înainte de a da fuga să posteze despre cât de îngrozitoare este „clasa turistică” a americanilor sau cât de mult îl urăsc pe Directorul Delta Richard Anderson, călătorii ar trebui întâi să citească indicațiile, deoarece TripAdvisor avertizează că va monitoriza și șterge în mod activ postările care nu vor ține cont de noile standarde.
Chiar dacă recenziile liniilor aeriene abia au fost deschise, comentariile au început deja să umple paginile. Companiile aeriene Quatar Airways și JetBlue deja au cele mai multe laude.
tripadvisor-qatar-reviews
TripAdvisor, cel mai mare site de călătorii, a continuat să își extindă funcționaliatea de bază în ultimele luni. Hotelurile Starwood s-au alăturat companiei Marriott serviciului de rezervări instante TripAdvisor. Câteva dintre cele mai mari grupuri de hoteluri sunt deasemenea deschise rezervărilor prin acest serviciu, printre care proprietăți Hyatt, Best Western, Radisson și Wyndham. Doar hotelurile Hilton și IHG dintre cele mai mai hoteluri ale Statelor Unite se mai opun serviciului.
Desigur, zumzetul tuturor acestor noi funcționalități TripAdvisor ne face să ne întrebăm dacă este intenția companiei de a-și extinde serviciile tehnologiei de rezervări instantanee și către călătoriile cu avionul. Răspunsul TripAdvisor a fost:
„Am început testarea recenziilor pe tema companiilor aeriene pentru a completa restul conținutului utilizatorilor și instrumetele de rezervare pe care le oferim pe site. Nu vă putem oferi mai multe detalii la acest moment.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty + twelve =