News

TripAdvisor, asaltat cu plângeri din cauza unei agenţii de turism

Zeci de turişti supăraţi au început asalteze cu plângeri site-ul TripAdvisor că un agent nu a reuşit să-şi onoreze rezervările. Zeci de clienţi ai agenţiei online Bright Skies Travel, care împarte acelaşi număr de telefon cu Blue Skies Travel (Marea Britanie) și Fly Vacations, spun că agenţia condusă de Clive Allard nu le-a mai răspuns la telefoane şi nici la mail-uri. În urma plângerilor repetate, Autoritatea Aviației Civile a declarat astăzi că va analiza comentariile Trip Advisor pentru a „vedea ce s-ar fi putut întâmpla”.

Bani pierduţi, vacanţe ratate
Una dintre plângerile aflate pe site-ul TripAdvisor spune că: „Se presupunea că ar fi trebuit să zburăm sâmbătă spre New York City şi surpriză… nu suntem înregistraţi ca pasageri. El (Clive Allard) nu răspunde la telefoane sau la mail-uri… Am contactat echipa de fraudă,care a început să cerceteze, însă aparent ne-am pierdut toţi banii şi nu vom mai merge în vacanţă.” Un alt comentariu spune: „Familia mea trebuia să zboare sâmbătă spre New York City, împreună cu ei. Nu am primit niciun răspuns din partea lor (a agenţiei). Fiicele mele sunt extrem de triste. Acum, aş vrea să ne scoată din situaţia asta şi să ne spună că nu vom mai merge. Nu răspunde nimeni apelurilor şi mesajelor noastre repetate.”

Companie înfiinţată în iulie 2012
„Astăzi am trimis peste 10 mail-uri. Se presupune că ar trebui să plecăm spre New York pe 31 octombrie – două dintre petrecerile noastre se desfăşoară în cadrul New York Marathon. Am verificat astăzi la Delta şi nu au nicio rezervare pe numele meu”, a spus un alt reclamant. Compania Blue Skies Travel (UK) Ltd, cu sediul în Kent a fost fost înființată în iulie 2012 de directorul acesteia Clive Allard şi înregistrată la Companies House. Clive Allard l-a înlocuit pe directorul anterior al companiei, Joan Allard, în luna august 2014.

Site-uri scoase din funcţiune
Compania nu este conectată la Blue Skies Travel. Clive Allard, fratele directorului executiv al grupului All Leisure Group – Roger Allard,  a mai condus anterior o agenţie touroperatoare numită Travellers Cities, care şi-a încetat activitatea în octombrie 2012. CAA a declarat că Bright Skies sau Blue Skies Travel pare să fi operat ca agent al Major Travel până acum câteva luni. Site-urile Blue Skies Travel și Bright Cerul Travel au fost scoase din funcţiune, iar site-ul Fly Vacations a anunţat o defecțiune temporară a liniei telefonice.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 − 1 =