News Top sezon Top Travel

TripAdvisor lanseaza o noua aplicatie pentru Apple Watch

TripAdvisor a anuntat lansarea noii aplicatii TripAdvisor Apple Watch, ce va fi disponibila pe App Store. Aplicatia, cu caracteristici special concepute pentru noul Apple Watch, oferă acces la impresiile turistilor TripAdvisor, evaluările si fotografiile hotelurilor, restaurantelor si atractiilor regasite pe site.

TripAdvisor pe Apple Watch
Apple Watch include o nouă caracteristică, denumită „Priviri”, care permite utilizatorilor obtinerea unor actualizari convenabile la aplicatiile lor preferate, cu doar un touch pe ecranul ceasului. TripAdvisor Glance ofera recomandari in timp util, ajutand utilizatorii sa descopere puncte de interes din apropierea lor, ceasul ajutandu-se de coordonatele GPS ale persoanei si de ora afisata pe ecran.De exemplu, la pranz, aplicatia TripAdvisor va găsi automat cel mai apreciat restaurant din apropierea locul in care te afli si ti-l va sugera pentru masa de pranz.

 

Cea mai populara aplicatie de călătorie din lume
„Odată cu lansarea aplicatiei TripAdvisor Apple Watch, utilizatorii pot beneficia mai rapid si mai lejer de informatii folositoare in timpul vacantelor. Fie ca se afla intr-o destinatie noua sau, pur si simplu, sunt in jurul orasului, aplicatia va ajuta utilizatorul sa exploreze locurile pe care le poate vizita, in care piate manca sau evenimentele din imprejurimi, intr-o maniera mult mai eleganta si fara efort.

TripAdvisor este deja cea mai populara aplicatie de călătorie din lume, cu 175 milioane de descărcări de aplicatii mobile la nivel mondial. Prin intermediul Apple Watch, asteptăm cu nerăbdare extinderea perspectivei de calatorie la cat mai multe persoane”, a declarat Adam Medros, vice presedinte senior al produsului la nivel mondial, TripAdvisor.

Caracteristicile suplimentare ale aplicatiei TripAdvisor Apple Watch:
– Directia traseului: Afisează utilizatorului locatia sa curenta, folosind tehnologia GPS, si oferă directii spre locuri de interes, folosind Hartile Apple.

– Salvează: permite memorarea atractiilor, restaurantelor si a altor puncte de interes preferate pe un alt dispozitiv Apple sau pe TripAdvisor.co.uk.

– Optiuni utile de căutare: permite ajustarea artiei de căutare pentru diverse puncte de interes aflate la distante intre 1.5 si 10 mile, precum si sortarea optiunilor, cum ar fi centre business , in functie de popularitate sau distanta.

Aplicatia TripAdvisor pentru Apple Watch va fi disponibila din Apple Store Watch App incepand cu 24 aprilie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + ten =