News

TripAdvisor lansează Rezervări Instant la restaurante din Europa Centrală

TripAdvisor a anunţat lansarea „Instant Reservation”, o funcție care permite consumatorilor să aleagă şi să-şi facă uşor o rezervare la un restaurant, fără a părăsi site-ul TripAdvisor. Pentru a beneficia de această funcţie, clienţii trebuie să faţă mai întâi dovada unei cumpărături recente lafourchette, apoi îşi pot alege restaurantul, data, ora şi chiar meniul pe care şi-l doresc. În plus, aceştia eneficiază şi de reduceri substanţiale, chiar şi de până la 50%. În prezent, sistemul de Rezervări Instant este disponibil în cele peste 13.000 de restaurante din cadrul rețelei lafourchette din Franța, Spania, Elveția și Belgia. În urma achiziției a lafourchette din luna mai, disponibilitatea de căutare a restaurantelor a fost integrată direct în paginile oraşelor din acest sector aflate pe TripAdvisor, site-ul permiţând astfel utilizatorilor său să caute disponibilitatea şi să-şi rezerve o masă la o anumită dată şi oră.

Reduceri de până la 50%
Până în prezent, utilizatorii TripAdvisor care voiau rezervări la un restaurant lafourchette trebuiau să fializeze procesul pe site-ul lafourchette. De acum, toată procedura se poate face pe site-ul TripAdvisor, iar unele dintre beneficiile clienţilor este că, în momentul rezervării restaurantului din cadrul rețelei lafourchette, poţi vedea meniurile restaurantelor şi poţi profita de oferte speciale precum reduceri de până la 50% sau meniuri la prețuri fixe. Reducerile se aplică în mod automat la nota de plată, atunci când clientul îşi rezervă meniul online, eliminând nevoia de a prezenta la faţa locului un cupon al restaurantui.

De asemenea, sistemul oferă utilizatorilor posibilitatea de a vedea restaurante şi ore de mese alternative, pentru o alegere mai facilă a locaţiei şi a meniului. „Ne concentram pe îmbunătăţirea experienţei de rezervare online instantanee a meselor la restaurante, iar sistemul va ajuta mulţi oameni să-şi găsească şi să-şi rezerve restaurantul potrivit.

„Lansarea oferă, de asemenea, o oportunitate interesantă de a stabili că TripAdvisor este site-ul pe care să-l accesezi pentru cercetarea, selectarea şi rezervarea unui restaurant în timpul vacanţei sau în apropiere de casă”, a spus Adam Medros, vice președinte senior al produselor la nivel mondial, TripAdvisor. Rezervare Instant este disponibilă pe TripAdvisor la aplicațiile iPhone și Android, desktop și mobile web și este în prezent disponibilă pe toate site-urile de limbă engleză TripAdvisor, toate site-urile de limbă spaniolă, precum și în Italia, Franța, Germania Țările de Jos și Suedia.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 5 =