Articole recente News

Trocadero devine un gigant marca Ibis

Celebra clădire londoneză Trocadero, aflată pe Piccadilly Circus, urmează să fie transformată într-un hotel cu 583 camere, marca Ibis de Accor. Potrivit unui raport publicat de Evening Standard, lucrările de amenajare au început deja, iar deschiderea oficială a hotelului este programată pentru 2017. Hotelul se va numi Ibis Styles Piccadilly Circus, iar dezvoltatorii proiectului promit că clădirea va căpăta „un indiciu al umorului în concordanţă perfectă cu excentricitatea electrică a Trocadero”. La deschiderea oficială, hotelul va afişa preţuri între 100 şi 150 lire sterline pe noapte.

Amplasare unică, preţ mic
Thomas Dubaere, directorul general din Marea Britanie al operatorului hotelier francez Accor, a declarat: „Este ceva unic să ai un hotel de aceste dimensiuni, la preţuri accesibiile, aflat în zona principală a celui mai vizitat şi fotografiat oraş din lume. Este atât de aproape de teatre, de Soho House, totul este la doar o distanţă de mers pe jos. Vei fi capabil să ieşi din cameră şi să ai totul la doar cinci minute distanţă.” Compania a declarat că designul hotelului este de natură să reflecte istoria zonei, acesta urmărind o nuanţă uşor umoristică, îmbinată cu stilul arhitectural excentric al originalului Trocadero.”

80% din oaspeţi vor fi turişti
Thomas Dubaere este de părere că aproximativ 80% din oaspeţi vor fi turişti. Hotelul are un bar, nu şi un restaurant cu servicii complete, şi va servi micul dejun – inclus în tariful camerei. Compania Accor este, la ora actuală, în curs de dezvoltare a unei alte clădiri aflată în apropiere, cu vedere spre Leicester Square, pe care vrea să o transforme într-un Hotel Mgallery cu 80 de camere. Deschiderea oficială a acestuia este programată pentru finele anului 2016. Ambele situri aflate în procese de restaurare sunt deţinute şi vor fi dezvoltate de compania Criterion Capital.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × 4 =