News

TUI anunță un nou director de retail

Tui a anunțat că noul director de retail al companiei va fi Jill Carter. Aceasta o va înlocui pe Kathryn Ward, care a părăsit operatorul de turism în octombrie și s-a alăturat companiei Thomas Cook și rețelei sale de ratail, pe aceeași poziție. TUI a ținut să precizeze că Joll Carter, în prezent șef de retail, va conduce transformarea activității de vânzare cu amănuntul în peste 649 magazine din Marea Britanie și Irlanda.

Multi-chanel și on-line
Ea va raporta directorului de operațiuni cu clienții, Fraser Ellacott, care a declarat că „Ne-am angajat la dezvoltarea în parale a unei rețele de distribuție cu amănuntul multi-chanel și on-line. 2015 marchează o nouă eră pentru afacerea noastră cu amănuntul, ne vom concentra pe o strategie de inovare, pe investiții în noi tehnologii și pe servicii privind îmbunătățirea experienței clienților noștri.”

Peste 20 de ani în retail
În noul său rol, Jill Carter va coordona acest program și va colabora îndeaproape cu alți clienți care se confruntă cu diferite zone ale afacerii noastre, pentru a oferi generației viitoare o experiență de vacanță mai pătrunzătoare. Cu o experiență în retail de peste 20 de ani în afacerea noastră, nu există altă persoană în măsură să obțină acest rol.”

Jill Carter s-a alăturat companiei TUI UK & Ireland în 1991, ca manager regional de vânzări. Recent, ea a jucat un rol important în construcția noului model de servicii de retail și a implementării noului magazin Holiday Design Stores, deținut de Thomson.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − five =