News

TUI încearcă extinderea sezonului de vară în Grecia

TUI Travel încearcă extinderea sezonului de vara 2015 în Grecia, începând deja să vândă pachete turistice cu plecări mai devreme. Operatorul de turism a declarat că planurile dintre Gurvernul elen şi partenerii lor greci sunt încă în discuţii. Cu toate acestea, Peter Long, directorul executiv TUI, a declarat: „Relaţia pe care ne-am construit-o cu această ţară frumoasă în ultimii 50 de ani este una puternică şi una de care suntem mândri. Vom continua să investim în viitorul Greciei, care lucrează în strânsă cooperare cu Guvernul. Iar acest lucru înseamnă încercarea unui început timpuriu al sezonului de vară 2015.”

Investiţii în infrastructură şi educaţie
Peter Long i-a spus primului-ministru grec, Antonis Samaras, că societatea are ca scop majorarea numărului de pasageri pentru 2015 cu 10%, procent înregistrat şi anul trecut. În schimb, acesta a cerut o legătură mai strânsă între producători şi hotelurile locale, în scopul de sprijini cheltuielile economice locale, de a creşte satisfacţia clienţilor şi de a încuraja dezvoltarea turistică în insulele greceşti mici. De asemenea, el a cerut îmbunătăţiri ale infrastructurii pentru drumuri, aeroporturi regionale, porturi de croazieră şi porturi de agrement, precum şi investiţii în educaţia oamenilor privind turismul modern.

10.000 de locuri de muncă
Peter Long a declarat: „Anul trecut, când l-am întâlnit pe primul ministru, ne-am angajat la creşterea numărului de pasageri cu 10%. Am realizat că, aducând aproximativ două milioane de clienţi TUI Travel din toate pieţele noastre sursă, vom depăşi chiar şi cele mai optimiste aşteptări. Cu toate acestea, dezvoltarea nu constă doar în creşterea numărului de sosiri, ci si în beneficiile economice şi sociale generale generate. Aici, în Grecia, noi susţinem 10.000 de locuri de muncă (direct si indirect) şi, ca organizaţie de turism, realizăm aproximativ 10% din toate sosirile internaţionale ale ţării.” Sectorul turismului în Grecia a fost o forţă semnificativă a redresării economice şi, conform statisticilor lansate de Consiliul Mondial Travel şi Turism, se preconizează că sectorul turistic va contruibui cu aproape 20% la PIB-ul Greciei în acest an.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × two =