News

Un hotel îşi amendează turiştii pentru review-uri negative

Sătul de review-uri negative, managerul unui hotel din New York a implementat în politicile institutiei amenda de 500 de dolari. Nu e o glumă, ci Hotelul Union Street Guest House din Hudson şi-ar fi avertizat deja cuplurile care voiau să-şi organizeze nunta în incinta clădirii că vor fi amendate cu 500 dolari pentru fiecare review negativ postat de invitaţii lor, pe orice platformă online.

Mobilier si interior de epocă
Managerul hotelului susţine turiştii „nu înţeleg” stilul mobilierului şi interiorul de epocă al hotelului, iar review-urile nu aveau nicio baza concretă. Hotărârea a stârnit controverse din partea turiştilor, care au găsit o altă cale de a scădea aprecierile hotelului: i-au micşorat rating-ul de pe site-ul de revizuire Yelp… până la o stea.

Amenzi de 500 de dolari
„Vă rog să realizaţi că, deşi mirii iubesc Hudson şi hanurile noastre, prietenii și familiile lor s-ar putea să nu. Dacă aţii rezervat hanul pentru o nuntă sau orice alt tip de eveniment… şi ne-aţi dat un depozit de orice fel… în cadrul acestuia va fi o amendă de 500 dolari, care va fi dedusă din depozit pentru fiecare revizuire negativă… plasată pe orice site online, de către orice persoană care a asistat la petrecere”, arată politica hotelului, relatată de New York Post.

Clădiri vechi, restaurate în stil vintage
„Invitaţii voştri s-ar putea să nu înţeleagă ce oferim – tocmai de aceea aşteptăm ca tu să le explici. Clădirile sunt vechi (dar restaurate). Băile şi bucătăriile noastre sunt amenajate să arate vechi, într-un mod artistic „vintage”. Dacă invitaţii voştri se aşteaptă la un hotel de tipul Marriott, s-ar putea să nu le placă aici”, mai arată politica hotelului. Explicaţia a dus la eliminarea oricărei menţiuni privind amenzile din partea autorităţilor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eleven − 2 =