Destinatii Top sezon Top Travel

Vacanță în Phuket – Thailanda. Top atracții

vacanta-in-Phuket-art

Vacanță în Phuket, Thailanda? Se apropie Sărbătorile și, odată cu ele, planurile de vacanță. Vrem în destinații calde, eventual cu palmieri, temperaturi de plajă și fresh-uri cu umbreluțe colorate. Primul gând: Phuket, Thailanda. O destinație la care puțin visăm, din cauza bugetului. Ei bine, anul acesta lucrurile nu mai sunt atât de negre ca-n anii trecuți. O vacanță în Puchet Thailanda este mai mult decât accesibila, mai ales de Revelion. Ofertele curg, iar dacă alegi și pachetul unei agentii de turism low cost, atunci chiar te poți bucura de o vacanță exotică liniștită și convenabilă. Găsești oferte atractie aici. Iar după ce te-ai hotărât și ți-a trecut de sperietura prețului mare, hai să vedem câteva atracții din insula Phuket.

Vacanță în Phuket: Marele Buddha din Chalong

Marele Buddha din Phuket se află pe vârful unuia dintre cele mai înalte puncte de pe insula Phuket. Statuia poate fi văzută din cele mai multe locuri din sudul insulei. Ea stă la 45 de metri înălțime și a fost construită c proximativ 135 de tone de marmură albă, adusă din Birmania. Deși este încă în construcție, Marele Buddha din Chalong este deja una dintre atracțiile turistice majore din Phuket.

Vacanță în Phuket: Plajele coastei de vest

O călătorie pe insula Phuket nu poate fi completă fără a te aventura pe unele dintre plajele de clasă mondială. Optează pentru o excursie pe coasta de vest a insulei Phuket. Acesta este locul unde vei experimenta cele mai bune absoluturi pe care le oferă insula și vei înțelege de ce aceasta este o destinație turistică de top. Ai grijă să nu îți uiți aparatul foto acasă. Peisajele sunt ireal de frumoase.

Vacanță în Phuket: Drumul Bangla (Soi Bangla) din Patong

Un spectacol ce nu poate fi redat în cuvinte. Bangla Road este inima vieții de noapte din Phuket și este unul dintre motivele majore pentru mulți turiști pășesc pe insulă. Este inima industriei sexuale din Phuket și, ori îl iubeșt, ori o urăști. Însă, cu siguranță, un „must see”. Așteaptă-te la ladyboys, fete exotice, cluburi, baruri go-go, performeri stradali și magazine de tot felul. O reală nebunie.

Vacanță în Phuket: Simon Cabaret din Patong

Simon Cabaret din Patong Beach este cel mai mare spectacol de transvestiți din Insula Phuket. Este o extravaganță muzicală mare, cu celebrul ladyboys din Patong. Spectacolul în sine este de calitate, realizat în stilul profesionist din Las Vegas, cu costume fantastice și artiști bine pregătiți. Iar ca interpretare, vei găsi de la kathoey lip-synching, la cea mai populară muzică din întreaga lume.

Vacanță în Phuket: Fantasea din Kamala

S-a spus că este ultimul parc tematic ce redă cultura Thai. Phuket Fantasea este un complex uriaș, de 140 de acri, plin de activități și divertisment. Punctul culminant al parcului este spectacolul de teatru de stil din Las Vegas, unul dintre atracțiile turistice din Phuket. Traiește miturile și legendele din Thailanda printr-un spectacol uimitor, care clar nu trebuie ratat.

Vacanță în Phuket: Wat Chalong, din Baia de Chalong

Templul Wat Chalong din Golful Chalong este cel mai mare și mai important templu din Insula Phuket. Marea Pagodă, o caracteristică dominantă a templului, ar conține o spărtură de os de la Lordul Buddha însuși. Pereții pagodei sunt frumos împodobiți cu picturi murale, care descriu povestea vieții lui Buddha.

Vacanță în Phuket: Laem Phromthep, din Rawai

Laem Phromthep Viewpoint este cunoscut de mulți drept priveliștea numărul unu din sudul Phuket. Adevărat sau nu, acest lucru este în dezbatere, dar nu există nicio îndoială că Laem Phromthep oferă vederi magnifice. În fiecare zi există autobuze pline cu turiști dornici să ajungă la Laem Phromthep, pentru a privi apusul soarelui. În zilele cu nori, poate fi într-adevăr un spectacol uimitor.

Vacanță în Phuket: Piața de noapte din Orașul Phuket

Pentru suveniruri, străbate piața de noapte din orașul Phuket. Există literalmente sute de standuri înființate, pe care vând o mulțime de lucruri interesante. În centrul orașului există clădiri cu arhitectură portugheză de o frumusețe aparte. Tot aici vei găsi restaurante excelente. Orașul Phuket este un mix de arhitectură colonială și chinezească, ce-ți va oferi o atmosfera aparte, greu de regăsit în alte destinații ale lumii. Nu degeaba Thailanda rămâne pe primulloc în preferințele noastre.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five + 7 =