News Top sezon

Vacanțe de croazieră: s-a lansat primul lounge subacvatic din lume

Vacan-e-de-croaziera

Relaxare subacvatică, în vacanțe de croazieră. În ultimul an, companiile de croazieră au fost obsedate de primul loc: Royal Caribbean a devenit anul trecut compania cu cea mai mare navă din lume: Harmony of the Seas. Regent Seven Seas Cruises a lansat „Seven Seas Explorer” – de 450 milioane de dolari – cea mai scumpă navă construită vreodată.

Iar acum, compania de croazieră franceză Ponant intră și ea în competiția pentru primul loc, lansând primul salon subacvatic pe mare. Așadar, vrei să stai relaxat, într-un lounge de lux, cu o băutură fină și o priveliște subacvatică… în ocean? Dacă da, ia-ți bilet pe una dintre cele patru nave ale companiei Ponant: Le Bougainville, Le Dumont-d’Urville, Le Lapérouse și Le Champlain. Ele îți vor oferi experiența „Blue Eye”.

Vacanțe de croazieră cu „Blue Eye”

Blue Eye este un spațiu elegant, multi-senzorial, cu care se vor mândri cele patru nave ale companiei Ponant: Le Bougainville, Le Dumont-d’Urville, Le Lapérouse și Le Champlain. La bordul fiecărei nave, pasagerii vor putea să relaxeze sub linia de apă, mergând în salonul Blue Eye. Un salon amenajat cu două geamuri mari de sticlă, proiectate ca ochii unei balene, care oferă peisajul adâncurilor.

Mai mult, aici există ecrane digitale care proiectează imagini life, redate de trei camere subacvatice. Sunetul din interior va fi cel redat de adâncul oceanului, înregistrate de sistemul navei, pe o rază de trei mile. Cât despre canapele… ele vibrează împreună cu marea.Cele patru iahturi vor fi lansate în 2018 și 2019.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 11 =