News Top sezon

Viena, cel mai locuibil oraș din lume. Din nou!

Viena

Iubești Viena? Îți place să-ți petreci vacanțele aici? Imaginează-ți cum ar fi să locuiești în splendidul oraș cu cladiri în stil baroc, iubit de milioane de oameni. Dacă ți-ai imaginat deja asta, iată încă un plus ca să-ți iei inima în dinți si să o faci! Viena a fost desemnat pentru a opta oară cel mai locuibil oraș din lume. Cu milioane de vizitatori, capitala Austriei a primit titlul de cel mai recunoscut oraș internațional din lume. Numărul unu în toate privințele.

Viena, în fruntea a 231 de orașe din întreaga lume

În fiecare an, firma de consultanță Mercer realizează un studiu pentru a evalua calitatea vieții în 231 de orașe din întreaga lume. În 2017, rezultatele studiului au arătat că Viena se află în continuare în fruntea clasamentului. Mai mult, capitala federală austriacă este cel mai locuibil oraș din lume, pentru a opta oară consecutiv.

Aer mai curat, facilități mai de calitate

Studiul compară climatul politic, social și economic, asistența medicală, educația și condițiile de infrastructură, cum ar fi transportul în comun, energia electrică și alimentarea cu apă. De asemenea, se ia în considerare ofertele de agrement, cum ar fi restaurante, teatre, cinematografe, facilități sportive. De asemenea, se analizează și disponibilitatea tuturor tipurilor de bunuri de larg consum de la alimente la autovehicule. Cât despre condițiile de mediu – spațiul verde din Viena oferă tuturor locuitorilor o viață mult mai sănătoasă datorită aerului curat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + one =