News

Virgin Hotels lansează o nouă aplicație: „Lucy”

Virgin Hotels, brandul hotelier de lifestyle al fondatorului Virgin Group, Sir Richard Branson, a introdus „Lucy” o aplicație mobilă care le permite oaspeților să-și integreze device-urile în experiența lor hotelieră. „Lucy” le va oferi utilizatorilor o ședere personalizată, trasformându-și ecosistemul digital într-un asistent personal al hotelului, care să le îndeplinească cererile de servicii și facilități, funcționând ca termostat de cameră, streaming de conținut personal și multe altele, în funcție de necesități.

Doug Carrillo, vicepreședinte de marketing și vânzări la Virgin Hotels, a declarat că: „Aplicația noastră mobilă, „Lucy”, le va asigura oaspeților scaunul de căpitan. Tehnologia va fi deșteaptă și intuitivă și va lumina calea spre o experiență mult mai captivantă în hotel. De abia așteptăm că construim platforma, pentru a crește și pentru a le îndeplini nevoile clienților noștri.” Funcțiile includ abilitatea de a face rezervări, check in, de a ajusta clima în cameră, streaming de conținut personal pe televizoare de oaspeți și de a transforma smartphone-ul într-o telecomandă de televizor.

The Know
De asemenea, oaspeții vor putea să folosească aplicația pentru a ajunge la birou sau la mese desfacere față și să fie live chat cu personalul sau alte persoane. Aplicația mobilă va fi, de asemenea, legată de noul program preferențial al hotelului, The Know. Prin completarea chestionarului The Know și utilizarea Lucy, oaspeții își pot spune preferințele, inclusiv ceea ce vor să găsească (și nu găsesc!) în mini barul lor.

Lucy este gratuit și poate fi downloadat vizitând virginhotels.com, App Store sau Google Play. Prima proprietate Virgin Hotels va fi inaugurată la finele acestei luni în Chicago, urmând deschiderea alteia în Nashville, în 2016, și în New York, în 2017. Virgin Hotels continuă să exploreze proprietăți în destinații precum Boston, Dallas, Los Angeles, Miami, Austin, Seattle, San Francisco, Washington DC și Londra.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + 7 =