News Top sezon Top Travel

Wizz Air introduce sistemul de locuri alocate

Wizz Air introduce sistemul de locuri alocate, pe rute selectate din 4 mai 2015 ;i pe toate rutele companiei începând cu 19 mai 2015, au anunțat reprezentanții companiei aeriene low-cost. Cel mai mare operator aerian low-cost din Europa Centrală şi de Est pune la dispoziția clienților, în mod gratuit, un sistem de alocare automată, ce urmează să fie integrat în procesul de rezervare începând din 8 aprilie 2015.

Taxe între 1 și 23 de euro
Sistemul de locuri alocate al companiei Wizz Air va funcţiona, începând cu 4 mai, pe rutele Budapesta-Barcelona, Katowice-Londra, Bucureşti-Dortmund. Din 19 mai, sistemul va fi introdus pe toate cele 360 de rute ale Wizz Air, din cele 37 de ţări pe care compania le operează. Taxele suplimentare pentru alocarea sau modificările locurilor variază între 1 și 23 de euro, în funcție de solicitările clienților. Ele se percep în funcție de zonă – primul rând, locuri în faţă, locuri în partea din faţă a cabinei, locuri cu spaţiu suplimentar pentru picioare, partea din spate a cabinei.

În procesul de rezervare, din 8 aprilie
„Clienţii companiei noastre vor avea la dispoziţie în mod gratuit un sistem de alocare automată, care va fi integrat în procesul de rezervare din 8 aprilie. Wizz Air va aloca locuri apropiate pasagerilor care zboară împreună pe aceeași rezervare, acolo unde acest lucru este posibil. Clienții nemulțumiți de locurile alocate, și le pot schimba cu alte locuri cu un comision care pornește de la 1 euro.

Modificările vor putea fi efectuate pe wizzair.com sau prin aplicaţia pentru smartphone Wizz, cu până la 3 ore anterior plecării aeronavei. Locurile preferate, ca cele din primul rând pentru debarcare rapidă sau cele cu spaţiu suplimentar pentru picioare pot fi rezervate contra unui comision mai mare, în funcţie de disponibilitate şi conform regulii primului solicitant”, arată un comunicat Wizz Air, remis de AGERPRES.

55 de aeronave A320
„Sunt convins că trendul companiilor aeriene de a reintroduce locurile alocate reflectă ceea ce consumatorii își doresc de la o astfel de călătorie: un tarif accesibil și o experiență confortabilă, lipsită de griji. Avem 180 de locuri în fiecare dintre cele 55 de aeronave A320. Din noiembrie, vom avea 230 de locuri în noua noastră aeronavă A321”, spune Gyorgy Abran, Chief Commercial Officer la Wizz Air. Compania aeriană low-cost Wizz Air operează o flotă de 55 de aeronave Airbus A320, din 21 baze, pe 360 de rute. Aceste rute asigură legătura între 110 destinaţii din 37 de ţări.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 + thirteen =