News

World Travel Awards a ajuns în Atena

Mai sunt câteva zile până la deschiderea „Oscarurilor Industriei de Travel Europene”! Organizatorii World Travel Awards (WTA) au ajuns deja la Divani Apollon Palace & Thalasso din Atena, Grecia, pentru a finaliza pregătirile de dinaintea Ceremoniei de Gală 2014. Evenimentul va avea loc în data de 02 august şi va găzdui o decernare de premii, la care vor participa sute de lideri ai industriei turistice europene.

Ceremonia va fi oficializată de celebrii prezentatori greci Thodoris Koutsogiannopoulos şi Mary Sinatsaki, alături de alte celebrităţi care vor asigura divertismentul. Principalele evenimente includ un spectacol cu titlu exclusiv în limba greacă, susţinut de starul pop-rock Onirama, şi un show realizat de dansatorii greci de la Dora Stratou.

Gazda evenimentului: Divani Apollon Palace & Thalasso
Înainte de Ceremonia de Gală, Președintele World Travel Awards, Graham Cooke, a declarat că: „în ultimii cinci ani, Grecia a demonstrat o rezistență remarcabilă, recuperându-se rapid după turbulenţele economice şi revendicându-şi locul de drept în prima linie a turismului european. World Travel Awards este mândru să se afle aici, la Divani Apollon Palace & Thalasso, arătându-şi sprijinul pentru sectorul hotelier şi reconoscând acele organizaţii care, în ultimii ani, au profitat de fiecare ocazie, pentru ca Grecia să devină mai puternică decât oricând.”

Marea Finală, în noiembrie
Anul acesta, World Travel Awards îşi sărbătoreşte a 21-a aniversare, cu Ceremonia de Gala 2014, aceasta fiind a doua etapă al evenimentului anual WTA Grand Tour. WTA Grand Tour, care a vizitat Dubai la începutul anului, va include opriri în Abuja (Nigeria), Quito (Ecuador), New Delhi (India) și pe frumoasa insulă Anguilla, din Caraibe. Câştigătorii fiecărei etape regionale vor participa la Marea Finală, care se va desfăşura în noiembrie, în Marrakech, Maroc.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × three =