News

Zboruri întârziate și anulate de greva italienilor

Zborurile spre și dinspre Italia au fost astăzi date peste cap din cauza unei greve organizate de controlorii traficului aerian. Companiile EasyJet, British Airways și Ryanair sunt conștienți că vor fi afectați de perturbarea traficului aerian întrucât controlorii italeni plănuiesc o grevă de patru ore în miezul zilei.

Zboruri anulate la British Airways
Compania British Airways a declarat că „plănuiește reordonarea unora dintre servicii” pentru a evita perioada de grevă, dar cu toate acestea a fost nevoită să anuleze un număr mic de zboruri. „Vom folosi avioane mai încăpătoare acolo unde este posibil, pentru a transporta pasagerii ale căror zboruri au fost anulate din cauza crizei.”

easyJet, actualizat constant
Între timp, easyJet a declarat că va face tot posibilul să minimalizeze impactul grevei italiene asupra clienților săi. „Dacă suntem obligați să anulăm oricare dintre zboruri, clienții noștri vor fi anunțați prin SMS sau prin email, iar situația exactă a companiei va fi actualizată constant pe easyJet.com”, a spus un reprezentant al companiei.

Acesta i-a sfătuit pe turiștii care zboră astăzi spre și dinspre Italia să verifice statusul zborurilor lor pe Flight Tracker. Ryanair a declarat că nu știe deocamdată nivelul de întârzieri la care să se aștepte. „În eventualitatea în care suntem forțați să reprogramăm sau anulăm zboruri, vom anunța. Vom actualiza site-ul în consecință.”

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × one =