News

800$, pe noapte! Cum arată noul hotel de lux al lui Donald Trump

Donald Trump și-a inaugurat săptămâna trecută cel mai nou hotel de lux: Trump International Hotel. Și la doar câteva zile de la deschidere, cea mai ieftină cameră disponibilă, rezervată online, apare la prețul de 805$ per noapte, fără taxe.

Candidatul republicanilor la alegerile prezidentiale din 8 noiembrie din SUA, și-a deschis ușile în capitala SUA – Washington DC, după ce guvernul federal i-a oferit firmei sale un leasing pe 60 ani pentru a restabili clădirea istorică reper a Poștei Vechi, transformată astăzi de miliardar într-un hotel de lux, aparent de mare succes.

Noul hotel de lux al lui Donald Trump

Nu de alta, dar, în ciuda prețurilor mari, abia dacă se mai găsește o cameră liberă.

La câțiva pași de Casa Albă

Amplasat la o distanță destul de mică de Casa Albă, mai exact pe 1100 Pennsylvania Avenue, hotelul impresionează cu o arhitectură istorică și un lux opulent, care se remarcă în prețurile camerelor și apartamentelor. Proprietatea are 35 de apartamente.

Prețul unei nopți petrecute într-o cameră clasică din Trump International Hotel pornește de la 396 de dolari, iar apartamentelor pornesc de la 556 de dolari și pot depăși 800 de dolari pentru o noapte, în funcție de dimensuni și facilități.

Hotelul dispune de un salon SPA, denumit după fiica miliardarului Donald Trump – Ivanka, un hol generos cu detalii clasice de lux, un butic Brioni, o sală de bal de 4.000 de metri pătrați, o suită prezidențială de peste 1.200 de metri și un apartament „Trump Townhouse”. Iar lista poate continua cu lejeritate…

Apartament de 15.000 $, pe noapte

Suita prezidențială are un dormitor matrimonial, living, sala de mese cu camara, un majordom și bucătărie. Designerii au restaurat tapiteria, sculpturile din lemn și alte caracteristici istorice, inclusiv un șemineu în zona principală a livingului.

Baia principală este amenajată cu marmură de la o carieră italiană, iar suita va include numeroase dressing-uri și un centru de fitness. Prețul pentru o noapteîn suita: 15.000 $.

„Trump Townhouse”

În plus față de suita prezidențială, hotelul are un apartament de aproape 2.000 de metri pătrați, cu bi-nivel – „Trump Townhouse” – cu o intrare privată de pe Pennsylvania Avenue.

Acesta este amenajat cu două dormitoare, două băi, un birou privat, sală de antrenament și o sală de mese, care poate găzdui până la 24de persoane. Townhouse putea fi locuit pentru 20.000 $ pe noapte.

Acest hotel va cuprinde spații publice, cum ar fi Bar Benjamin, Lounge și The Spa by Ivanka Trump.

Hotel de clasă mondială

„Pentru transformarea clădirii într-un hotel de clasă mondială, echipa noastră a lucrat neobosit pentru a restabili și a păstra elementele istorice ale Poștei Vechi.

Donald Trump conduce cele mai bune hoteluri din lume. Din punctul meu de vedere, el construieste cele mai bune hoteluri din lume. Efortul depus este pentru a crea ceva special și noi facem parte din asta.

În ceea ce fac, nu contează dacă el câștigă sau nu alegerile prezidențiale. Eu ajut la construirea unui brand și a unei afaceri”, a declarat David Burke, un bucătar și restaurator american, cunoscut pentru apariția sa în reality show-ul Iron Chef America.

Eu ajut la construirea unui brand și a unei afaceri”, a declarat David Burke, un bucătar și restaurator american, cunoscut pentru apariția sa în reality show-ul Iron Chef America.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × five =