News

Aeroflot a fost numită „Cea mai bună companie aeriană rusă”

National Geographic Traveler a făcut sumarul rezultatelor votului online efectuat în rândul cititorilor ruși. Din iulie până în noiembrie 2014, cititorii www.nat-geo.ru au fost supuși unui sondaj de opinie privind alegerea celor mai bune destinații și servicii turistice, din 16 categorii diferite. Acest sondaj, împreună cu votul cititorilor, se face încă din 2011 și ajută la aflarea trendului și preferințelor călătorilor privind nivelul de calitate al serviciilor din prezent.

Potrivit sondajului, Aeroflot este cea mai bună companie aeriană rusă. Compania a primit 43.23% din voturile respondenților, dintre cei 230.000 de persoane care au luat parte la cercetare. Transportatorul național rus a câștigat simpatia utilizatorilor datorită îmbunătățirilor continue ale serviciului și introducerea constantă a noi tehnologii bord și la sol.

Lider în serviciile pentru pasageri
Aeroflot deține în mod constant poziția de lider între companiile aeriene europene în domeniul serviciilor pentru pasageri. Conform sondajelor industriei de autiritate, societatea deține primul loc în Europa pentru calitatea serviciilor, atât în clasele business, cât și în clasele economice. În 2014, pentru a treia oară în istoria sa, Aeroflot a fost numită cea mai bună companie din Europa de Est, conform prestigiosului premiu internațional – SKYTRAX World Airline Awards. Potrivit FlightStat, în 2014, Aeroflot a fost cea mai punctuală companie aeriană din lume. Aceasta pune în aplicare în mod activ programul de wi-fi la bordul aeronavelor – în zilele noastre serviciul fiind activat pe 30 de avioane de cursă lungă.

Companie aeriană premium
“Aeroflot de astăzi este o companie aeriană premium cu adevărat de succes, care merita o recunoaștere mondială pentru nivelul excepțional de servicii și pentru flota modernă – cea mai tânără dintre marii transportatori aerieni ai lumii. Toate aceste fapte reprezintă o schimbare radicală în comparație cu reputația pe care o aveam acum 10 ani și oferă posibilitatea de a obține noi poziții calitative în industria globală”, a declarat directorul executul al Aeroflot, VitalySaveliev.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × five =