News

Angajatul unui hotel, ucis de rechin

Un angajat hotelier a fost omorât de un rechin, luni, în timpul ce făcea surf în apele Shelly Beach, de pe coasta estică a Australiei. Potrivit anchetatorilor, în apropierea locului tragediei, în ziua precedentă, un alt surfer fusese atacat de rechin. Bărbatul de 41 de ani, de naționalitate japoneză, care lucra ca om de serviciu într-un hotel local din New South Wales, orașul Ballina, a fost atacat de rechin în timp ce stătea de plaja de surf, așteptând valul. Potrivit agenției Sky News, rechinul i-ar fi retezat picioarele.

Trei atacuri grave într-un an
Bărbatul a fost scos din apă de un grup de surferi, dar murit rapid din cauza sângerării, a declarat primarul orașului, David Wright. Victima, căreia nu i s-a spus încă numele, locuia în oraș și lucra atât ca om de serviciu în hotel, cât și la un magazin de surf. În urma tragediei, plajele din zonă au fost închise.

Atacul s-a produs la 12 mile sud de Seven Mile Beach, unde, sâmbătă, a fost atacat un alt surfer. Jabez Reitman a supraviețuit atacului, care s-a petrecut lângă celebra stațiune turistică Byron Bay, însă a suferit răni puternice pe fese și pe spate. Iar acestea nu sunt singure incidente de acest gen. Vara trecută, un înotător a fost ucis de un rechin în Byron Bay.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 9 =